Családi magazin

Kucsera Gábor kitálalt a válásról

2023.06.09. I 20:23
Nagyon megváltozott, amióta februárban kiderült, elválnak Tápai Szabinával: 12 kilót fogyott, és a szüleinél él.

Februárban derült ki, hogy Kucsera Gábor és Tápai Szabina elválnak egymástól. Utóbbi jelentette be a hírt, akkor azt mondta, a hűtlenség is közrejátszott a szakításban. Négy hónap elteltével a kajakos is megszólalt és Csisztu Zsuzsa YouTube-csatornájának vendégeként tárulkozott ki. 

- Én azt gondolom, hogy egy párkapcsolatban mindenkinek vannak sérelmei, mind a két félnek. De úgy tekintek rá, hogy ő a gyermekeim anyukája, és pont. Bármi történt, bármi van, nem fogom kiteregetni. Szerintem a kapcsolatunk többet ért annál, mint ahogy lezárult – jelentette ki Kucsera.

Szerinte az emberek a múltban teljesen félreismerték őt. Sokan nem tudják, mennyire érzelmes ember, aki nehezen lép túl dolgokon. 

- Nagyon sokszor voltam padlón. Most amiben vagyok, azt nem kívánom senkinek sem. De ebből is megtaláltam a kiutat. Nincs sem alkohol, sem drog az életemben. Jógázom minden reggel, hatkor nyitom az edzőtermet.

Az új életmódnak meglett az eredménye, 12 kilót fogyott. Jelenleg a szüleivel él, az édesanyja meg is jegyezte neki, jó újra olyannak látnia a fiát, amilyen régen volt, és visszatalált önmagához.