Magazin

Harry herceg cserbenhagyta a haldokló Erzsébet királynőt

2023.06.06. I 10:16
Harry herceg csak saját magával törődött, miközben Erzsébet királynő állapota csak romlott és romlott. 

Erzsébet királynő utolsó évei egyáltalán nem voltak egyszerűek, főként Fülöp herceg 2021-es halála, majd az egyre erősödő egészségügyi problémái miatt. A királyi család egy barátja szerint Harry herceg ezt önző módon nem vette figyelembe, ezzel pedig megkeserítette a nagymamája életét.

A királynő 2022 nyarán már szinte nem látott és szinte nem hallott, könnyen összezavarodott. A jubileumi ünnepségen erőn felüli erőfeszítésre volt szüksége ahhoz, hogy a hagyományok szerint megjelenjen az erkélyen – írja a Page Six. A királyi család barátja szerint ez volt az az időszak, amikor Harry herceg és Meghan Markle jobban tették volna, ha hallgatnak, hiszen egyértelmű volt, hogy a királynőnek van éppen elég baja és fájdalma.

„Ez volt az az időszak, amikor Harry hercegnek és feleségének a nyelvükbe kellett volna harapniuk” – nyilatkozta a bennfentes. „Ehelyett hihetetlenül bántó filmek és interjúk véget nem érő áradatát produkálták, amelyekben a királynő életművét is támadták. Az, hogy Harry bejelentette, hogy memoárt ír, miközben a nagymamája nem csak megözvegyült, de valójában tudottan haldoklott is, nos, az egy olyan kegyetlenség, amitől eláll a lélegzetem.”