Schobert Lara elárulta, miért olyan büszke rá az édesanyja

2023.06.05. I 17:35
Rubint Réka és lánya, Lara a Smart Sport Expo és Fitness Fesztiválon tartott edzést a rajongóik nagy örömére.

Lara nagyon szereti az édesanyjával közösen tartott órákat, ám elárulta, hamarosan eljön a pillanat, amikor egyedül koordinálhatja a mozdulatsorokat. Most csinálom az edzői képzést, viszont egyelőre gyakorlatként tarthatok órákat. Egyébként pont holnap lesz az első ilyen gyakorlati órám! - árulta el izgatottan Schobert Norbi lánya.

Viszonylag ritkán fordul elő, hogy valaki, aki a gyermekkorától kezdve a szülei által megálmodott életstílusban nevelkedik arra vágyik, hogy felnőttként ő maga is ezt a karriert fussa be. A fitneszguru és felesége igazán szerencsésnek mondhatják magukat, hiszen nem csak az őt követő emberek hanem a lányuk is nagyra becsüli azt, amit az elmúlt évtizedekben letettek az asztalra.

Úgy gondolom, nem várják el tőlem ugyanazt, mint anyától, mert ő Rubint Réka én pedig Lara vagyok. Nem azt mondom, hogy valami teljesen mást szeretnék adni az embereknek, viszont én egy külön személyiség vagyok. Ha valaki szeret, azt boldogan konstatálom, aki pedig nem, az majd másik edzőt választ - mondta Lara és hozzátette, teljes mértékben ebben látja a jövőjét.