Magazin

Rendőrök törtek rá éjszaka Gáspár Laci családjára

2023.06.05. I 11:39
Valaki feljelentette Gáspár Laciékat, miután a környéken hangos zenét lehetett hallani este tíz után – a bejelentő pedig az énekesre gyanakodott.

Rendőrök szálltak ki este tizenegykor Gáspár Laciék házához – mint azonban kiderült, ok nélkül. Mint kiderült, Gáspár Laci felesége és kisfia épp aludtak, amikor tizenegy körül villogó rendőrautó állt meg a házuk előtt, végül a járőrök ébresztették fel őket.

Tegnap este valamelyik szomszéd hangosan hallgatta a zenét, és abszurdnak tartom, hogy valaki egyből az én családomra küldte ki a rendőröket, akik már békésen aludtak, villanyok mindenhol lekapcsolva, miközben én az ország másik felén dolgoztam! 23 órakor verték fel a rendőrök a kisfiamat és a feleségemet! Annyi a kérésem, ha rendőrt hívsz valakire, legalább győződj meg róla, hogy kire is akarod kihívni! Ne zaklass ártatlan családokat! A kisfiam megrémült, zokogott, amiért éjjel rendőrök verték fel őket!" – idézte a Blikk Gáspár Lacit.

Az énekes annyit még elmondott, hogy a rendőri intézkedés közben megjelent a hangos szomszéd is, és magára vállalta a csendháborítást.