Párkapcsolat

L.L. Junior és Dárdai Blanka újra egy pár

2023.06.01. I 09:10
Az énekesnő és a rapper ugyanis vasárnap délután a zenész fiával, Lacikával hármasban vett részt a városligeti gyermeknapi rendezvényen.

Több szemtanú is beszámolt arról, hogy a rapper és a nála tizennyolc évvel fiatalabb énekesnő kéz a kézben, boldogan mutatkozott együtt a hétvégén és egyáltalán nem próbálta titkolni, hogy ismét egymásra talált.

– Meglepődtem, amikor együtt láttam őket, mert olvastam, hogy szakítottak. Ennek azonban semmi jelét nem mutatták, boldogan sétáltak együtt, ölelkezve, csókolózva, egy percre sem engedték el egymást. Látszott, hogy minden rendben van közöttük, és odavannak egymásért. Jókedvűen töltötték hármasban a délutánt Junior kisfiával – mesélte egy szemtanú.

Ezek alapján szinte biztos, hogy újra szent a béke a két zenész között, és sikerült rendezni konfliktusukat, ezt egy, a rapperhez közel álló forrás is megerősítette.

– Már több ismerősének örömmel újságolta el, hogy sikerült minden korábbi problémát megbeszélniük, és tiszta lappal kezdték újra Blankával. Junior boldog, hogy újra együtt vannak, mert a viták ellenére nagyon szereti a lányt. Mind a kettőjük meglehetősen határozott és temperamentumos természet, de talán ezután másképp kezelik a nézeteltéréseiket – mondta az informátor.