Reality

Egy éve boldog párkapcsolatban él az Exatlon kétszeres győztese, Szente Gréti

2023.06.01. I 10:55
Az Exatlon harmadik és negyedik évadának női győztese, Szente Gréti hosszú idő után kendőzetlen őszinteséggel mesélt a magánéletéről.

Szente Gréti nevét 2021-ben ismerhette meg egy ország, amikor megnyerte az Exatlon harmadik évadát. A fiatal lány egy évvel később, az All Star szériában is visszatért, hogy a kihívók csapatát erősítse, és sikerült ismét felülkerekednie, ezzel megvédve a címét. Gréti 2021-ben és 2022-ben is 15 millió forinttal lett gazdagabb, azaz összesen 30 millió ütötte a markát.

"Befektettem az egészet, részben a jövőmet segíti majd a nyeremény. Egy részét olyanba fektettem, ami hosszútávon értékálló lesz. A másik része mozdítható, de olyan befektetés, ami a céljaimat szolgálja. Nagyon takarékos, megfontolt ember vagyok, nem vagyok költekezős típus, így mindig a pénzügyi helyzetem javítását tartom szem előtt. Soha nem érdekeltek a luxus cikkek, teljesen átlagos életet élek" – részletezte Gréti. 

"Igen, párkapcsolatban vagyok, lassan egy éve. Nagyon szeretnénk megtartani a magánéletet magunknak, de ha eljön az ideje, akkor szívesen beszélek róla. Ez az eddigi leghosszabb kapcsolatom, elég komoly a dolog. Fogalmazzunk úgy, hogy az Exatlon előtti életem egy régi élet, ő pedig az új életem része. Velem egykorú egyébként"– fogalmazott sejtelmesen.