Párkapcsolat

Újra elrabolták Csősz Bogi szívét - civil férfit szeret

2023.05.31. I 08:59
Csősz Bogi újra párra talált. Az egykori luxusfeleség szívét azonban nem egy híresség, hanem egy civil hódította meg.

Csősz Bogi őszintén vallott új szerelméről. Elmondása szerint új párjával egy rendezvényen találkoztak, s már akkor elhatározták, hogy lassú tempóban haladnak majd, nem szeretnének semmit elsietni. Ennek oka, hogy mindketten túl vannak már egy házasságon, ezzel együtt egy váláson is.

Szimpatikusak voltunk egymásnak, sokat beszélgettünk, és megbeszéltünk egy találkozót. Sok időt adtunk és adunk egymásnak a megismerkedésre. Egyikünk sem keresett párkapcsolatot, mindketten munkával töltöttük a mindennapjainkat. Véletlenszerű találkozás volt a miénk, aminek adtunk egy esélyt – mondta Bogi, hozzátéve: a szerelmével igyekeznek minél jobban megismerni egymást.

Figyelünk rá, hogy számos olyan élethelyzetben együtt legyünk, amelyek révén jobban megismerjük egymást, valamint megalapozzuk azt, hogy valóban tartós legyen a kapcsolat, ne elsietett – árulta el a színésznő-producer, aki számára az is fontos, hogy a férfiak ne csak a külsejét tartsák a vonzónak.

Nekem mindig is fontos volt, hogy a társam ne csak egy szép nőt lásson bennem, hanem értékelje az energiáimat, lehessen vele mindenről beszélgetni, és elismerjük egymás munkáját, sikereit, tudjunk az élet minden területén társai, partnerei lenni egymásnak – szögezte le.

Csősz Bogi szerint az egyetlen dolog, ami nehézséget okoz a kapcsolatukban, az az időbeosztás: meglehetősen nehezen egyeztetik össze a találkozókat, mivel mindketten rengeteget dolgoznak, Bogi ráadásul rendszeresen utazik külföldre is, hogy az üzleti partnereivel tárgyaljon. A célja ugyanis, hogy török, illetve más, nemzetközi, kiváló minőségű, egyedi gyártású belsőépítészeti termékeket hozzon Magyarországra.

„Ezzel együtt odafigyelek, hogy maradjon idő a családra, barátokra és a páromra, valamint a sportra is. Nem könnyű manőverezni, ezért általában keveset alszom, utazás közben pihenek, de úgy választom meg a környezetemet, hogy a szabadidőmben feltöltődjek, ne energiákat veszítsek. Nagyon szeretünk együtt kirándulni, túrázni, ha a párom úgy tudja megszervezni, elkísér az üzleti útjaimra és fordítva” – mesélte, hozzátéve: az utazások, a közös élmények alatt még jobban megismerik egymást. Az utolsó tavaszi hóesés idején együtt snowboardoztak Ausztriában, de egy közös egzotikus utazáson is túl vannak már.

Nemrég elutaztunk egy távoli óceánpartra, hogy hosszabban is kipihenjük a téli fáradalmakat, megújuljunk és több időt töltsünk egymással távol a külvilágtól, ami szintén egy mérföldkő, hiszen ez idő alatt is sokat mélyült a kapcsolatunk – árulta el az egykori luxusfeleség, aki a válása után is igyekszik jó kapcsolatot ápolni volt férjével.

„Az előző kapcsolatom közel 15 évig tartott, és a mai napig jó barátságban vagyok a volt férjemmel. Hosszú folyamat volt, mire elengedtük egymást, hiszen a szerelem elmúlt, de emberileg, barátként kölcsönösen felnézünk egymásra és tiszteljük egymást. Többször nyilatkoztam, hogy lehet szépen, egymást tisztelve elválni, és hagyni kell időt a gyászfolyamatra is, hiszen megváltozik az ember élete, újra fel kell építenie önmagát, a mindennapokat. Éppen ezért nem is volt célom, hogy párkapcsolatot találjak. Mivel egyikünk sem a felszínes kapcsolatok híve, sok időt adunk egymásnak az ismerkedésre, a fokozatos kapcsolatépítésre, ami segített abban is, hogy igazán megnyíljak valakinek. Úgy érezzük, hosszú távon tudunk együtt tervezni, de mindent az idő dönt majd el” – nyilatkozta az üzletasszony a HOT! Magazinnak.