TVfilm sorozat

Tovább fokozzuk a hangulatot: a sorozatok után érkeznek a török filmek is a LifeTV-re!

2021.04.29. I 15:10
Májusban tovább fokozzuk a romantikus hangulatot, ugyanis a nagy sikerű sorozatok után három török film is látható lesz a LifeTV-n. Május 9-én érkezik a romantikus vígjáték, a Viharos szerelem (Mutluluk Zamani), május 16-án egy romantikus filmdrámával, a Bazi nagy szerelemmel (Her Sey Asktan) folytatjuk, május 23-án pedig a Szeress, ha mersz! című romantikus vígjáték következik. Tehát májusban három vasárnapon át este 19:00-tól fantasztikus török filmekkel jelentkezik a LifeTV. Lássuk a filmek rövid ismertetőjét! 

Viharos szerelem (Mutluluk Zamani) - május 9. 19:00

Az igaz szerelem nem a tökéletességről szól, hanem hibákban rejlik. Az események Mert történetét mesélik el, aki „tökéletes” életét teremti anélkül, hogy szembenézne a múltjával, és Adáét, aki eddigi tapasztalatai alapján már vigyáz arra, kivel kerül kapcsolatba. A váratlan fordulatok és fergeteges események sem választhatják el azonban azokat, akiket a sors egymásnak teremtett. 

Bazi nagy szerelem (HerSey Asktan) - május 16. 19:00

Egy lány szakít vőlegényével, amikor megtudja, hogy csalja őt. Egy fiatal szenvedélyes férfi segít neki ennek feldolgozásában, akivel végül egymásba szeretnek, de sajnos számtalan nehézség akadályozza őket abban, hogy együtt legyenek.

Szeress, ha mersz! (Dünya Hali) - május 23. 19:00

Serdar 29 éves introvertált férfi, aki animátorként dolgozik. Már régóta szerelmes Gizembe, de szíve választottja még a létezéséről sem tud. Miután Gizem a filofóbiáról ír egy magazinnak, Serdar filofóbként mutatkozik be neki, tehát azt hazudja: fél a szerelemtől. 
A filmeket online is vissza lehet majd nézni, az adásba kerülés utáni szombat reggeltől láthatóak a lifetv.hu-n, a szokott módon, 7 napon keresztül.