Ismeretterjesztő

Április 1-től a Digi SAT-on is elérhető a LifeTV!

2021.04.01. I 12:19
Április 1-től már a DigiTV műholdas szolgáltatásának részeként is elérhető a LifeTV. Ezzel több mint negyedmillióval nőtt azoknak a háztartásoknak a száma, amelyek élvezhetik a csatorna saját gyártású műsorainak és népszerű sorozatainak legújabb epizódjait.
Összezárva Hajdú Péterrel péntek esténként többek közt Pataky Attila, Stohl András, Tóth Andi és Fenyő Iván szereplésével, hétköznap reggelenként az Ébredj velünk! Ábel Anita, Holdampf Linda, Bereczki Zoltán és Csonka András vezetésével, valamint a legkeresettebb török romantikus sorozatok hétköznap este, mint a Házasságért örökség és az Elsöprő szerelem - ezek mind láthatóak mostantól a DigiTV műholdas előfizetői otthonában is.

A tavalyi évben indult, hosszas előkészítő tárgyalások után április 1-től életbe lépő, új terjesztési megállapodással a LifeTV immár ott van az ország összes jelentős szolgáltatójának kínálatában. A korábban már meglévő Telekom, Direct One, Vodafone, MinDigTV Extra, Tarr és DigiTV kábel mellett a mostantól elért negyedmillió DigiTV műholdas háztartással együtt immár összesen több, mint 3,3 millió otthonban élvezhető a LifeTV műsorkínálata.