TVfilm sorozat

Úgy tűnik, Emre Sanem és Can közé áll

2020.09.04. I 22:10
Sanem el akarja mondani az igazságot Cannak arról, hogy korábban Emre félrevezette és ellene szövetkeztek. Emellett végre érzéseit is szeretné tisztázni a szeretett férfi előtt, azonban erre még várnia kell...  
Sanem Ayhannal és Osmannal próbál megoldást találni arra, hogyan vallhatna szerelmet Cannak. A lány úgy érzi, Cannak tudnia kell az igazságot arról, hogy korábban Emrével szövetkezett. 

Sanem azt szeretné, ha Emre mellé állna és együtt vallanák be a teljes igazságot. Emre viszont nem hajlandó segíteni Sanemnek, sőt le akarja beszélni Canról. Szerinte Can szerelme egy fellángolás és két nap múlva úgyis lecseréli egy másik nőre. 

Emre megijed és elmeséli a történeteket Aylinnak, aki azt tanácsolja válasszák szét a szerelmeseket, méghozzá úgy, hogy elküldik Cant Isztambulból. Emre nem akar ismét rosszat tenni a testvére ellen, de mégis beleegyezik Aylin tervébe. 

Sanem és Can előtt ismét ott a lehetőség, hogy végre mindketten bevallhassák érzéseiket, de Sanem megint össze-vissza beszél. 

Sanem azt javasolja, hogy legyenek inkább barátok, mert szerinte Can nem is vonzó. Can szerint Sanem előbb utóbb utána fog futni, de akkor már késő lesz…