TVfilm sorozat

Cey Cey és Muzaffer is belebolondul a szerelembe

2020.09.03. I 23:05
Cey Cey szerelmet vallott Ayhannak, aki ezt nem viszonozta, ezért Muzaffer vállán sírja ki magát, aki Sanem miatt szomorkodik. Sanem viszont főnökébe Canba szerelmes, aki ezt viszonozza is, hiszen ezért szakított Polennel. Leyla odavan Emréért, aki még mindig nem vetett véget az Aylinnal való kapcsolatának. Osman már nagyon-nagyon régóta szerelmes Leylába, egyelőre viszonzatlanul, de amikor Güliz szemet vet rá, mintha nem tetszene a dolog Leylának...  
Cey Cey szerelmet vallott Ayhannak, ami egyelőre nem talált viszonzásra. Ayhanon viszont, mintha a féltékenység jelei lennének megfigyelhetőek, amikor Cey Cey leteszi a telefont, miközben egy másik nőről beszél. Muzaffer is Cey Cey vállán sír, hogy mennyire szerelemes Sanembe, szintén viszonzatlanul.

Úgy tűnik, a másik Aydin lány is szemet vet főnökére. Leylán látszik, hogy mennyire odavan Emréért, aki viszont még mindig nem szakított Aylinnal. Leyla mindent megtesz, hogy főnöke kedvében járjon, Aylinra pedig kifejezetten féltékeny és be sem engedi Emre irodájába, amíg főnöke vissza nem ér. Emre kedves gesztusait vajon félreérti Leyla vagy tényleg lehet köztük valami? 
Güliz úgy tudja, Osman Sanem vőlegénye volt, de mivel szakítottak, azt gondolja szabad Osman szíve. Güliz állandóan Osman körül legyeskedik, hiszen nem is sejti, hogy kiszemeltje Leylába szerelmes már nagyon régóta. Amikor Leyla meglátja Osmant a forgatáson, az ő szeme is felcsillan, és nem adja meg Güliznek barátja telefonszámát, habár a lány nagyon szeretné. 
Sanem és Can viharos szerelméről pedig már ne is beszéljünk! Habár Deren felhívja Sanem figyelmét arra, hogy ne kezdjen ki Cannal, mégsem tudja megállni, hogy ne legyen szerelme mellett. Can bevallja testvérének, hogy azért szakított Polennel, mert szerelmes Sanembe, sőt, soha ilyen szerelmes nem volt még. Emre próbálja leplezni, de egyenesen padlót fog az információtól, és szeretné testvérét lebeszélni erről a kapcsolatról. Can eltökéltségét látva, szerintünk nem fog menni...