Talkshow

Sanem kiborítja Cant: rossz albatrosz után fut a lány

2020.08.27. I 22:32
Míg Can Polennel próbálja megértetni, hogy köztük mindennek vége, Sanem a fejébe vette, hogy megtalálta az albatroszt, aki szerinte nem más, mint Levent úr, Remide asszony fia. Ráadásul a szimpátia kölcsönös, a férfi is igyekszik Sanem közelébe férkőzni. Mondani sem kell, Can teljesen kivan az ismerkedésüktől! 
Güliz online kávézacc-jóslással segít Sanemnek megtudni a jövőjét. A jósnő azt az üzenetet küldi a lánynak, hogy egy kék-fehér ruhás, szakállas férfit fog megpillantani maga mögött, aki élete szerelme lesz. Két férfire is igaz a leírás: Levent úrra és Canra. Sanem úgy értelmezi a történéseket, hogy az albatrosza Levent. Sejtését csak erősíti az információ, hogy Levent úr is ott volt a cég 40. évfordulójára szervezett partin, ahol Sanem az albatrosszal csókolózott.

Can szinte rögtön levágja, hogy Sanem milyen téves következtetést von le, és nagyon dühíti, hogy a lány még mindig nem jött rá, hogy ő az, akit keres. Később, amikor vele vitatkozik az albatrosz-ügyön, kis híján egy csók is elcsattan közöttük. Ekkor lép be Polen...