TVfilm sorozat

Mevkibe és Aysun között hatalmas háború dúl

2020.08.26. I 23:05
Mevkibe is felcsap dolgozó nőnek, és hatalmas háborúba kezd Aysunnal, versengve azon, kinek az üzlete megy majd jobban. Utcabálra jóga, jógára akciós fehérnemű a válasz. Cey Cey szeretné meghódítani Ayhant, azonban egyelőre nem jár sikerrel. Sanem és Can közös feladatot kap, ami úgy tűnik, jó hatással van a lányra, hiszen nagy lépésre szánja el magát.  
Mevkibe komplett utcabált szervez a Leyla bolt 26. évfordulójára, hogy Aysunt bosszantsa. Amikor Aysun meglátja a bulit, bosszút esküszik Mevkibe ellen. 

Cey Cey továbbra is jár Ayhan tanácsadására, csak azért, hogy közelebb kerüljön hozzá. Még ajándékot is visz a lánynak, akinek nagyon tetszik a zokni, de aztán félreérti Cey Ceyt, és elküldi.

Aylin elmegy Canékhoz, hogy beszéljen Emrével. Aylin megpróbál minden korábbi problémát elmagyarázni Cannak, és elmondja azt is, hogy szereti Emrét. Amikor Emre hazaér, testvére azt tanácsolja neki, keresse fel Aylint.

Az irodában mindenki megbetegedett a partnercégtől kapott csirkétől, ezért Deren Sanemnek könyörög, hogy segítsen a kampányban. 
A csirkés cég főnöke, Remide asszony meghívja Sanemet a gyárába, ugyanis a megbeszélésen jó meglátásai voltak. Remide néni Cant kéri meg, hogy vigye oda Sanemet. 

Mevkibe és Aysun között folytatódik a háború, Aysun jóga órájára Mevkibe akciós bugyikkal vág vissza, amit a boltjuk előtt árul. 

Remide néni remek szárnysegédnek bizonyul, ugyanis bezárja Sanemet és Cant. Az őrnek azt mondja, várjon két órát, és csak akkor nyissa ki az ajtót. 

Can búcsúajándékot ad Sanemnek, és felajánlja, hogy miatta ne mondjon fel, ő ugyanis nemsokára úgy is elmegy. 

Sanem elindul Canhoz, hogy maradásra bírja, és elmondja neki, hogy nem tud nélküle élni. Sanem szava viszont elakad, amikor Polen nyit ajtót…