TVfilm sorozat

„Ha most nem maradsz velem, örökre elmegyek és nem látsz többé”

2020.08.25. I 23:03
Sanem elhatározza, hogy felmond, és már be sem megy az ügynökséghez, Can még el is megy érte, de ő hajthatatlan. Can később a köztük lévő érzelmekről is szeretne beszélni, de Sanem minden tagad. Az ügynökség Sanem és Can nélkül teljes káosz. 
Sanem nem megy be dolgozni, mert úgy dönt, felmond. Amikor Cannal beszél telefonon, azt mondja, unalmas a munka, és a jegyese nem akarja, hogy dolgozzon. Can tudja, hogy ez nem igaz, hiszen meghallotta, amikor Cey Ceynek azt mondta, hogy szakított a jegyesével. 

Nihat úgy dönt, főz valami finomat a feleségének, de elrontja az ételeket, és végül Aysun siet a segítségére. Amikor ezt Mevkibe meglátja, székkel kezdi kergetni az asszonyt a konyhában. 

Can elmegy Sanemért, hogy elvigye dolgozni, a lány viszont hajthatatlan. Can is a boltban marad, mert, ha Sanem nem megy, akkor ő sem. 

Este Can ismét felkeresi Sanemet, de ő annyira nem akar találkozni főnökével, hogy a saját házukból is az ablakon át szökik ki. Pechjére pont Can várja az ablak alatt. Can szeretné kihúzni Sanemből az igazat, szeretné hallani, hogy érez iránta. Sanem azonban azt mondja, nem akar tőle semmit.  

„Ha most nem maradsz velem, örökre elmegyek, és nem látsz többé”

- fűzte hozzá Can. 
Az esti beszélgetés után Can úgy dönt, otthonról dolgozik, ezért Emre próbálja vezetni a céges megbeszélést, de egyáltalán nem megy neki. Can végül Derenre bízza a kampánymegbeszélést, aki majd felrobban a dühtől. 

Sanem eddig annyira kerülte Cant, amennyire csak lehetett, most viszont mindent megtesz azért, hogy láthassa. Habár felmondott, mégis elvégzi a munkát, amit Deren rábízott. Kiderül, hogy Canhoz kell átmennie, hiszen nála van az anyag. Sanem mindent kitalál, hogy ott dolgozhasson Can mellett. 

Can szerint Sanem összetett és bonyolult, akit sajnos nem tudott megérteni. A szerelmesek búcsút vesznek egymástól. De vajon meddig tart majd az elválás?