TVfilm sorozat

Emre: „Soha ne keress többé, köztünk mindennek vége!”

2020.08.25. I 06:31
Emrénél betelik a pohár Aylin legújabb akciója után, és úgy dönt, szakít szerelmével. De nem Emre az egyetlen, aki véget vet egy kapcsolatnak. Can elmondja Polennek, hogy van valaki más az életében. Sanem pedig Cey Ceynek mesél az állítólagos szakításáról Osmannal. Can pont meghallja a lényeget, vagyis azt, hogy Sanem beleszeretett valakibe, akivel csak egyszer csókolózott.
Emre iszonyatosan dühös Aylinra, amiért így keresztbe tett Cannak. Emre nem akarja elveszíteni a családját és a karrierjét, ezért szakít szerelmével:

„Soha ne keress többé, köztünk mindennek vége!”

Úgy tűnik, ebben az epizódban mindenki szakít, habár Can nem telefonon akarta ezt megbeszélni, Polen mégis kihúzza belőle. Can elmondja, hogy van valaki az életében, és habár nincs köztük semmi, nem folytatja tovább viszonyát Polennel. 

Cey Cey számonkéri Sanemet, hogy miért hazudott a jegyességéről. Sanem azt mondja, hogy Osmannal szakítottak, mert félreértették egymás érzéseit. A lány bevallja azt is, beleszeretett az albatroszba, akivel a sötétben csókolózott. Természetesen Can mindent hall. 
Sanem a korábban történtek miatt nem tud Can szemébe nézni, ezért folyton próbál elbújni előle. Muzaffer boltot készül nyitni, és az egész környék azt találgatja, mégis mit fog árulni. Később kiderül, hogy női fehérnemű boltot nyit azért, hogy nála is hemzsegjenek a csinos lányok, ne csak Osmannál.  

Sanem belekeveredik egy új kampány tervezésébe, ezért még közelebb kell lennie Canhoz, de ő folyamatosan menekül, ami már a főnökének is szemet szúr. 

Miután Nihat megdicséri Mevkibének Aysun fogyását, ő is hatalmas edzésbe és diétázásba kezd. Mevkibe férjét sem kíméli, és ő is diétás menüt kap.