TVfilm sorozat

Emre tényleg megbánja, hogy keresztbe tett testvérének?

2020.08.21. I 23:06
Mindenki azon dolgozik, hogy tisztára mossa Can nevét. A legeltökéltebb Sanem, aki belátja, Emre nagyon félrevezette és kihasználta őt. El is mondja Emrének, hogy nem kémkedik neki többet. A férfi megígéri, nem lesz több ilyen, mert ő is félreismerte a testvérét. Végül, mégis újra megvédi a szerelmét, Aylint, aki igencsak bűnös Can besározása miatt. 
Sanem megkéri Ayhant, hogy segítsen neki hackert találni, hogy tisztára mossák Can nevét. Sanem CeyCeyt kéri meg, hogy kísérje el Ayhant, aki egyedül fél. CeyCeyen is eluralkodik a pánik, mert nem akar bűnözőkkel találkozni, viszont első látásra beleszeret Ayhanba, így már nem tud nemet mondani az akcióra. 

Később kiderül, hogy a bűnöző hacker, akitől annyira rettegtek, igazából egy gyerek, aki nagyon jól bánik a számítógépekkel. 

Mindenki Cant keresi, mert a fotós egyesület elnöke ki akarja őt hallgatni. Sanem késő este az erdőben találja meg Cant, így kettesben töltik az éjszakát a csillagos ég alatt. 

Sanem családja és Osman a tévében látja, amint Muzaffer részegen letépi a Sanemet ábrázoló plakátokat. Egyből odasietnek és mindenki kérleli a fiút, hogy jöjjön le a plakát tetejéről, de ő hajthatatlan. Még mindig azt hiszi, hogy Sanem és Osman jegyesek, közben Mevkibe és Aysun is összeszólalkozik, majd össze is verekszik. 

Mindeközben Sanem a történtek ellenére maradásra kéri Cant, aki úgy érzi, nincs semmi, ami itt tartaná. Sanem még mindig nem tudta elmondani neki, hogy igazából nincs vőlegénye...
Can elmegy a meghallgatásra, ahol felfüggesztik tagságát az ügy tisztázódásáig. 

Aylin úgy sétál be Can irodájába, mintha mi sem történt volna, és felajánlja a segítségét a bajban. Emre előtt pedig továbbra is tagadja, hogy ő áll a háttérben. 

Ayhan és CeyCey továbbnyomoznak a hacker után, és végül meg is látogatják. Az ügyvéd is megszerzi a címét, és odaküldi Emrét. Addigra Ayhanék kikérdezik, de Emre is odaér, és elveszi Ayhantól a megbízó címét, amit a hackertől kaptak. Ayhan Sanemet is értesíti, hogy ő is menjen oda a biztonság kedvéért. 

Emre a megbízó háza előtt megígéri Sanemnek, hogy nem használja ki többet és bevallja, félreismerte testvérét, ezért ő is azt szeretné, ha tisztázódna az ügy. 

Emre felismeri a tettest, aki nem mást mint, Hilmi. Korábban Aylin házánál látta, így rájön, hogy kedvese bérelte fel. Hogy Aylint mentse, azt hazudja Sanemnek, hogy a férfi neki dolgozik. Emre megfenyegeti a lányt, ha ezt elmondja Cannak, akkor ő is elmondja, hogy kémkedett neki. Megjelenik Can is, aki egyből rendőrt akar hívni. Hilmi közben fellöki Sanemet, aki nagyon beüti a fejét. A menekülő férfit Emre üldözi, és visszaviszi a házba. 

A férfi azt mondja, a hacker segítségével feltörték a szervert, és úgy lopták el a képeket. Ezt bosszúnak szánta, amiért gyakornok volt Canék cégnél, de kirúgták. Ezt az indokot persze csak Emrével eszelték ki, hogy ne derüljön ki az igazság Aylin szerepéről. Hilmit végül elviszik a rendőrök.