TVfilm sorozat

Can lelép: „Nekem nem kell ez a cég”

2020.08.20. I 23:35
Aylin aljas húzást eszel ki Can ellen, ami a férfi fotós karrierjét is veszélybe sodorja. Osman biztatására Sanem szerelmet akar vallani Cannak, de a körülmények nem teszik lehetővé. Mevkibe pedig szó szerint dob egy hátast, amikor megtudja, lányának három kamu vőlegénye is van.  
A táborban Emre odaadja Aylinnak a telefonját, hogy másolja át a kampányfotókat. Aylin sunyi módon meg is teszi úgy, hogy Emre ne lássa, majd egyből akcióba lendül, ezúttal személyesen Can ellen. Aylin készíttet egy weboldalt, ahová feltöltik Sanem képeit, méghozzá egy évvel ezelőtti dátummal.

Osman azt tanácsolja Sanemnek, mondja el Cannak, hogy mit érez iránta, mielőtt még késő lenne. Sanem Cant már nem csípi el a táborban, viszont szamárháton megjelenik Ayhan és Muzaffer. 

Muzaffer meg akarja tudni, ki jegyezte el Sanemet, amikor meglátja ott Osmant, teljesen kiborul és nem akarja megérteni, hogy az egész csak kitaláció. 

Sanem felkeresi Cant, hogy elmondja, szerelmes belé, de a folyamatos telefonhívások megzavarják őket. Cannal van tele a híradó, ugyanis Aylin aljas húzása miatt szerzői jogok megsértésével vádolják. 
Mevkibe szó szerint elájul, amikor megtudja Ayhantól, hogy Sanemnek tulajdonképpen 3 vőlegénye van, de egyik sem igazi. Mevkibe dühében sodrófával kergeti körbe lányát az udvaron. 

Can ki akarja deríteni, ki lopta el a képeket. Deren Sanemet gyanúsítja, mert látta valamelyik este Can irodájában. Can magát a tettest, Sanemet is kifaggatja, van-e ötlete, ki lehetett az elkövető. 

Sanem rájön, hogy Emre eddig kihasználta és igazából Cannak akar keresztbe tenni, akinek semmilyen rossz szándéka nincsen a céggel kapcsolatban. A lány közli, hogy többet nem segít neki, és ne is számítson rá. 

Csőstül jön a baj, hiszen Can tagságát felfüggesztik a híres fotós egyesületnél addig, amíg nem tisztázódik az ügy. Can annyira dühös lesz, hogy Emrének azt mondja, csinálja ő a céget, ő eddig is csak az apjuk miatt vállalta. 

Emre tudja, hogy csak szerelmének mutatta meg a képeket, így egyből számon kéri, van-e köze Can ügyéhez. Aylin természetesen mindent tagad.