TVfilm sorozat

Sanem két vőlegénye nagyon összebarátkozik

2020.08.19. I 23:32
Sanem hazugsága nem tudódhat ki, így kamu vőlegényt kell szereznie a céges táborozásra, aki nem más lesz, mint Ayhan bátyja, Osman. A férfi valójában Leyláért van oda, vajon erre Can is rájön majd?  
Sanem sokáig kimarad, mert Cannal sütöget, és közben több bort iszik a kelleténél. Táncot követel Cantól, majd mire a férfi bevallja, hogy ő az albatrosz, elalszik a vállán. Can nem viszi őt haza, hanem hagyja a kanapén aludni. A lány másnap nem kerül bajba, ugyanis nővére falaz neki anyjuk előtt.

Can megfenyegeti a feltételen szabadlábon lévő, uzsorás Ihsant, és felhívja a figyelmét arra, hogy bűneiért hány év letöltendőt kaphat. A férfi így visszaadja Nihat bácsiéknak a boltjukat annyiért, amennyiért megvásárolta azt. Mevkibéék nem hisznek a szemüknek, amikor Ihsan visszaadja boltjuk kulcsát.

Sanem Güliztől megtudja, hogy Can évek óta Polennel jár, és teljesen berág rá, amiért játszadozott vele. Pont akkor makacsolja meg magát, amikor Fabri úr megérkezik a céghez, és el kéne játszaniuk, hogy szerelmesek. Épp Sanem ismét felbukkanó jegygyűrűjén vitáznak, amikor Fabri belép az irodába, és gratulál az eljegyzésükhöz. 

Can később bejelenti, hogy motivációs táborba mennek holnap, amit Fabriék a velük kapcsolatban lévő reklámcégeknek szervez. Azt kérik, mindenki a párjával jöjjön. Can felkérdezi Sanemet, hogy hozza-e a vőlegényét, mire a lány rávágja, hogy vele tart Osman is. 
Ayhan újabb remek ötlettel bizonyít: megoldja Mevkibéék anyagi problémáját azzal, hogy a környékbelieket felkeresi Muzafferrel, és megkéri őket, hogy ha tudják, adják meg tartozásaikat Nihaték felé.

Emre ez idő alatt megparancsolja Sanemnek, hogy fotózza le Can kampányfotóit. A lány nem akarja megnézni a róla készült képeket, így a dokumentumokat odaviszi Emrének, hogy ő készítsen fotót róluk. A lány ezután Leyla és Ayhan segítségével meggyőzi Osmant, hogy játssza el a vőlegényét a céges tábor alatt. Hogy hihetőbb legyen a történet, Osman, Ayhan és Leyla megkérik Muzaffert, hogy adja oda Osmannak megboldogult apja autóját. Csak annyit mondanak, hogy szerelmi indíttatásból kell a jármű.

Sanem együtt vacsorázik Cannal és Fabri úrral, mely során főnökével közösen találják ki nem létező kapcsolatuk emlékeit. Can sejtelmesen, de utal arra a céges partira is, ahol a sötétben megcsókolta Sanemet.

Másnap a céges táborozás során Osman akaratlanul is összebarátkozik Cannal, olyannyira, hogy egy csapatban játszanak egy cégek közötti focimeccsen. Sanem szó szerint kirángatja Osmant a pályáról, mondván, hogy inkább süssenek sütit...

Eközben a szomszédságban is zajlanak az események. Melahat korábban az utcán elkapott egy beszélgetést Sanem jegygyűrűjéről, s az infót rögtön továbbadja Aysunnak, aki Muzafferhez siet a hírrel. Muzaffer teljesen kiakad, és kijelenti, hogy Ayhannal elmennek a céges tábor helyszínére.