TVfilm sorozat

CeyCey elintézi, hogy mostantól Sanem és Can egy pár legyen

2020.08.18. I 23:51
Metin közbenjárásával Can modellje Sanem lesz a jótékonysági fotózásnál, a délután folyamán pedig tudtukon kívül egy párként debütálnak - utóbbi nem más, mint CeyCey érdeme. Hogy mit szólnak majd ehhez az érintettek, az egyelőre még rejtély!
Miután Can hazaviszi Sanemet, meglátja, hogy a lány nekiesik Ihsannak, vagyis a férfinek, aki megvette a szülei boltját. Can azonnal rájön, mi lehet a vita tárgya, így megkéri ügyvéd barátját, Metint, hogy nézzen utána a dolognak. Másnap Sanem még mindig fortyog a dühtől, ezért Leylával bosszúból megdobálják tojással Ihsan boltját.

Güliz kiszúrja Sanem gyűrűjét, és szétkürtöli a cégnél, hogy a lány menyasszony lett. Eközben Aylin egy ékszerboltba látogat, ahol a meggondolatlan tulajdonos elszólja magát arról, hogy Emre jegygyűrűt vett neki. Ayhan és Muzaffer úgy dönt, boltot nyitnak, az üzlethelyiség ugyanis adott, mert a fiú több ingatlant is megörökölt apjától. Végül Aysun is áldását adja a projektre, azzal a feltétellel, hogy ő is főnök lesz a bizniszben.

Metin a Can által elvállalt jótékonysági fotózás modelljének titokban Sanemet választja, a lány előtt pedig letagadja, hogy Can lesz a fotós. A kezdeti nehézségek után a páros nagyon élvezi a közös munkát, Sanem hamar belerázódik a modell szerepébe.
A jó hangulatú fotózás a gyárterület után egy halászhajón folytatódik, ám egy komolyabb beszélgetés zavarja meg. Can arra kíváncsi, Sanem általában a szívére hallgat-e, vagy elfogadja azt, amit az élet elé sodor. A lány a főnöke érdeklődését piszkálódásnak, játszadozásnak érzi, és követeli, hogy Can mondja meg, mit akar tőle. Ekkor megcsörren a telefon: Demet hívja Cant, akinek már rég egy céges partin kellene lennie. Can rendel két lakókocsit, hogy Sanem és ő is kényelmesen át tudjon öltözni, majd külön indulnak a rendezvényre.

Can fittyet hányva a dresszkódra zöld zakóban jelenik meg, majd megismerkedik a partit szervező kozmetikai cég vezetőjével, Enzo Fabrival. Ekkor besétál Sanem, akinek elképesztően gyönyörű ruhát választott Can csapata. Fabri úr rögtön szemet vet a lányra, és táncolni hívja. Ezután a cégvezető bejelenti, hogy Diviték cégével szerződnek. 

Amikor Sanem távozni készül, Fabri úr megragadja a kezét, és azt kéri, maradjon. Ezt látva Can közbelép, és kézen fogva vezeti ki Sanemet a partiról, mindenki hatalmas döbbenetére. A páros a dráma után megéhezik, ezért sütögetni indul Can házikójába. Ezalatt a reklámcég munkatársai azt találgatják, mi történhetett. Fabri úr mélységes felháborodásában inkább Aylinnak ajánlja az üzletet, de CeyCeynek akad egy remek ötlete. Azt hazudja, hogy Can és Sanem egy pár, és ezért féltékenykedett Can Fabri úr közeledését látva. A kozmetikai cég vezetője ezt hallva megenyhül, és úgy dönt, csak a kampány digitális része kerül Aylinhoz, a munka oroszlánrészét pedig Canék kapják. Szép volt CeyCey!