TVfilm sorozat

Váratlan látogató okoz felfordulást Can Divit cégénél

2020.08.17. I 22:43
Emre kiadja a parancsot: Sanemnek káoszt kell teremtenie, amíg átvilágítják a céget. A fiatal lány nem is tétovázik, egérre pályázik, amiből végül hörcsög lesz. A végeredmény pedig: eszeveszett hajsza a kis rágcsálóért!
Muzaffer Ayhan segítségével megkéri anyját, hogy hadd kaphassa meg a részét az apja hagyatékából. Aysun hallani sem akar erről, teljesen kiakad, mikor megtudja, hogy Nihatéknak kell a 60 ezer líra. Számon is kéri Mevkibééket, hogy a korábban történtek után, hogy képzelik, hogy még lopni is akarnak tőle.

Ezzel párhuzamosan Sanem is segítségre szorul: felhívja Ayhant, hogy szüksége van egy egérre ahhoz, hogy Emre kérésére káoszt teremtsen a céges ellenőrzés alatt. Míg a lány PET-palackokat és papírokat dobál el, Ayhan és Muzaffer egeret vadásznak neki. Leyla sem tétovázik, észreveszi a széthagyott tárgyakat, és összeszedi őket. CeyCey közben feladatot kap Derentől: ki kell alakítania egy pihenőszobát, amihez Sanem segítségét kéri. Deren csúnyán leszólja a végeredményt, a pityergő Sanemre pedig Can talál rá. Amikor már úgy tűnik, hogy nincs esély a káoszra, Ayhan megérkezik a Muzaffertől kapott „egérrel”, amiről kiderül, hogy valójában egy hörcsög. Persze addigra már mindenki fáraszt kap a kis rágcsálótól.

Mevkibe és Nihat bojkottba kezdenek, céljuk, hogy ellehetetlenítsék egykori kisboltjuk működését - egyelőre nem sok sikerrel. Nihat ezért új elfoglaltság után néz, ami úgy tűnik, hogy a kertészkedés lesz...