TVfilm sorozat

Kiderül Sanem titka, de Nihat bácsiék öröme nem teljes

2020.08.14. I 23:04
Sanemről ezúttal két dolog is kiderül: szülei megtudják, mit tett édesapjáért, Can pedig azzal szembesül, hogy a lány nem az az ártatlan típus, ha elkapja a féltékenység.
A nyalókás fotózás során Arzu elviselhetetlenül és utálatosan viselkedik, ezért egy adandó alkalommal Sanem móresre tanítja: rálép a szoknyájára, amitől a modell hatalmasat esik. Hiába csinál úgy Sanem, mint aki ártatlan a kis baleset kapcsán. Can átlát a szitán, és kezdi kapiskálni, hogy a lány féltékenykedik. Később, miután végeznek a fotózással, Arzu nem akar távozni, és előhozakodik azzal, hogy inkább Cannál töltené az éjszakát. Hogy szétválassza őket, Sanem hirtelen felindulásból epret kever a modell frissen facsart zöldség- és gyümölcslevébe, tudván, hogy Arzu allergiája elég komoly. Az akciója meg is teszi a hatását: Arzu vörös arccal elviharzik, Sanem pedig Cannal találja szembe magát. A férfi nem érti, milyen alapon féltékenykedik Sanem, hisz jegyben jár valakivel. Sanem kikerüli a válaszadást, és csúnyán ráförmed Canra, aki úgy dönt, innentől kezdve megtartja a távolságot a lánnyal szemben.

A dráma folytatódik Sanemék otthonában. Nihat bácsi már eladta a boltját áron alul, amikor szembesül azzal, hogy tartozásáról gondoskodott kisebbik lánya. Sanem azt hazudja, hogy részletfizetést vállalt, Leyla pedig úgy dönt, átvállalja a törlesztés felét. Sajnos Nihat bácsi nem tudja visszavásárolni a kisboltját annyiért, amennyiért eladta: az új tulaj 40 ezer helyett 100 ezer lírát kér érte. Utcai balhéjukat Muzaffer szakítja félbe, aki meggondolatlanul bevállalja, hogy előteremti a maradék 60 ezer lírát.

Canék reklámcégénél hatalmas előkészületek zajlanak, ugyanis egy potenciális megrendelő érkezését várják. Emre kiadja parancsnak, hogy Sanem szabotálja a látogatást, Can pedig azzal bízza meg Leylát, hogy segítsen neki megtalálni a kémet. Hogy ebből mi sül ki, azt kíváncsian várjuk!