TVfilm sorozat

Can Sanemnek: „Mostantól kizárólag a főnököd leszek!”

2020.08.13. I 23:13
Sanem próbálkozásai ellenére végül mégis összetalálkozik Arzu és Can. A teraszon üldögélve a modell bevallja neki, hogy azért nem szerződött le a cégükkel, mert Aylin megzsarolta egy csúnyácska gyerekkori képével. A férfi azt javasolja neki, hogy posztolja ki maga ezt a fotót azzal az üzenettel, hogy ő mindenhogy szereti magát, és ezt tanácsolja másoknak is. Arzu így tesz, fotója pedig azonnal sikert arat. A modell vállalja, hogy Canék cégével dolgozzon, de csakis azzal a feltétellel, ha Can maga fotózza majd őt. 
Este Can és Arzu együtt vacsorázik, de Can hamar lerázza őt, és becsatlakozik Sanemhez. Remekül érzik magukat az étteremben, este pedig sétát tesznek a tengerparton, ahol a lány elmeséli, hogy szeretne eljutni Galápagosra, ott írná meg könyvét. Can megkérdezi, hogy tudta-e, hogy ott találkoznak egymással az albatroszok. Meghitt pillanatukat azonban hamar megszakítja Sanem őszinte vallomása. A lány elmondja Cannak, összezavarja őt, amikor ilyen kedves vele. 

„Maga az én főnököm, és tudom, hogy mit akar, pontosan tudom, mit forgat a fejében” 

– vágja a fejéhez Sanem. Arra gondol, hogy Emre szerint Can el akarja adni a céget, Can viszont úgy érti ezt, hogy Sanem a közeledését sérelmezi. Kijelenti, hogy innentől csakis úgy viselkedik majd Sanemmel, mint a főnöke. A férfi hazáig viszi Sanemet, legnagyobb meglepetésükre pedig az egész szomszédság az utcán terem az érkezésükkor. Muzaffer is megjelenik, aki Sanem vőlegényeként mutatkozik be.

Másnap Can közli Leylával, hogy tudja, nem a lány szivárogtatott céges infókat, ugyanis akkor küldték a laptopjáról a vizsgált emaileket, mialatt ő szabadságon volt. Egyúttal megengedte, hogy Leyla visszatérjen dolgozni. Eközben fotózásra készülnek Canék házának kertjében: a férfi Arzut fotózza különböző színű organikus nyalókákkal. Sanem ellenségesen viselkedik az örökké elégedetlenkedő modellel, Can pedig féltékeny lesz az egyik stábtagja, aki megpróbálja elkérni Sanem számát…