TVfilm sorozat

Bulut sorsa ismét veszélyben forog

2020.08.13. I 06:03
A válóperes tárgyaláson a bíró párterápiára küldi az Aslan házaspárt, Nazliék az első alkalommal teljesen az őrületbe kergetik a terapeutát. Hakan nem tétlenkedik és máris benyújtotta a kérelmet Bulut gyámságáért, sőt újra megfenyegette Nazlit és Leman asszonyt is, hogy ne merjenek neki ellenszegülni.  
Elkezdődik az Aslan házaspár válóperes tárgyalása, habár mindketten kimondják, válni akarnak, a bíró párterapeutához küldi őket. Engin szerint Nazli titkol valamit, ezért azt tanácsolja Feritnek, legyen mellette, hátha elszólja magát. Nazli és Ferit nem hazudtolta meg önmagát és hatalmas vitába szálltak egymással a párterápián, ahol a szakértőt teljesen megőrítették. 

Tarik Istentől várja a jelet, hogy Manamit vagy Fatost válassza. Amikor Fatos ér előbb az étteremhez, hálát ad az égnek, de azért úgy tesz, mintha Manami érdekelné még mindig. Engin eközben találkozóra hívja Manamit, azzal az ürüggyel, hogy osszák meg egymással Nazli és Ferit kapcsolatáról szóló infóikat, majd a japán márkákban is segítségét kéri. 

Deniznél ismét előkerül Demet diktafonja, de továbbra sem hallgatják meg a tartalmát. Demet amikor ott jár, ellenőrzi, hogy ott van-e még, de nem találja. Éppen Denizt akarják meggyőzni arról, hogy álljon mellettük a Bulut gyámságárt folyó perben, ugyanis Hakan máris benyújtotta a kérelmet. 

Hakan ismét megfenyegeti Nazlit, hogy váljon el mielőbb, Leman asszonyt pedig azért, hogy elmondja Feritnek az igazat, mi történt apjaik között. 
/A szerelem íze 78. rész/