TVfilm sorozat

Nazli döntött: ismét a testvérét védi

2020.08.12. I 06:01
Hosszas huzavona után, könnyeivel küszködve, de Nazli kimondta: el akar válni Ferittől! Szemmel láthatóan egyikük sem örül ennek, de Ferit elfogadja a döntést. Fatos közben rájön, többet érez Tarik iránt, mint barátság, ezért is olyan féltékeny Manamira. Nazli rájön, hogy Pelin és Hakan valamit tervez és ezt Feritnek is elmondja. Ferit maga is megbizonyosodik arról, hogy Pelin Hakannak szivárogtat információkat, így egyből véget a vet a közös projektjüknek. 
Nazli és Ferit találkozik, hogy megbeszéljék a kapcsolatukat. Megzavarja őket az uzsorás, akitől Nazli kölcsönt vett fel. Nazli egy újabb titka tárul fel Ferit előtt, amit korábban nem tudott. Nazli a könnyeivel küszködve, de végül kimondja: el akar válni. Ferit belefáradt, hogy magyarázatot kérjen Nazlitól, így azt mondja, indítson pert és essenek túl rajta. 

Nazli elmondja Feritnek, hogy Pelinnel kapcsolatban rosszat sejt. Ferit szerint ez nem más, mint féltékenység. Ugyanakkor megosztja Enginnel is Nazli megérzéseit, ugyanis még mindig hisz az ösztöneiben. Nazli kihallgatja, hogy Pelin épp Hakannal telefonál, ezért követni kezdi. Készít pár fotót, miközben Pelin Hakannal találkozik és megmutatja Feritnek. Ferit is csőbe húzza Pelint, így kiderül, hogy Hakannal szövetkeztek és egyből visszalépett a közös projekttől. 

Fatos bevallja Nazlinak, hogy többet érez Tarik iránt, mint barátság. Manami pedig Engin iránt kezd érdeklődni, hiszen sok közös témájuk van. Engin el is hívja őt egy koncertre. 

Leman asszony titkáról is lehull a lepel: Hakan apjával csalta a férjét. Emiatt Ferit apja megölette Hakan apját. Ezt Ferit nem tudja, így Hakan most ezzel fenyegeti Leman asszonyt. 
/A szerelem íze 77. rész/