TVfilm sorozat

Fatos és Tarik egymásnak lett teremtve!

2020.08.11. I 05:57
Nazli nem talál bizonyítékot Asuman védelmére, ezért továbbra sem mond semmit se Hakannak, se Feritnek. Manami, Fatos, Engin és Tarik szabadulószobába mennek, de a párok igencsak felcserélődnek. Manami Enginnel oldja meg a feladatokat, Fatos és Tarik pedig együtt pánikol mindentől. 
Fatos és Nazli semmit nem talált Muzaffer házában, ami bizonyítékként szolgálhat Asuman védelmére. Nazli továbbra sem tudja, hogy mit tegyen, Ferit viszont egy percig sem hagyja annyiban, hogy felesége egyik pillanatról a másikra elfordult tőle. 

Miközben Ferit Nazlit faggatja, Fatos bekapcsolja az étteremben a tűzjelzőt, hogy félbeszakítsa a beszélgetésüket. Feritnek továbbra is várnia kell a magyarázatra, Nazli pedig nyer egy kis időt. 

Manami szervezkedésének köszönhetően Nazli és Ferit közösen ad interjút egy magazinnak. A feszültség ismét érezhető közöttük, de ennek ellenére remekül játsszák a gondtalan szerelmes párt. 

Fatos, Manami, Tarik és Engin szabadulószobába megy. Habár Manaminak Tarik tetszik, a játék közben nagyon egymásra hangolódnak Enginnel. Fatos el is mondja Enginnek, hogy szerinte összeillenek Manamival, Engin pedig megjegyzi, hogy Tariknak és Fatosnak mindig egy rugóra jár az esze. 
/A szerelem íze 76. rész/