TVfilm sorozat

Can ledobja a pólóját, és rátalál a félmeztelen Sanemre

2020.08.11. I 22:55
A céges kerti partin Deren túl sokat iszik, és kiüti magát, Sanem pedig ismét bajba keveredik, ezúttal a medencében landol. A hűsítő csobbanás után azonban forró helyzetekben találja magát! 
Emre a szobájába küldi Sanemet, hogy szárítsa meg vizes ruháit, de Sanem végül Can szobájában köt ki. Mit ad Isten, a férfi épp pólót cserélni indul a sütögetés után, így összetalálkoznak, és finoman összeszólalkoznak. Can nem érti, mit keres ott Sanem, majd miután tisztázza magát a lány, főnöke abba köt bele, miért nem viseli a jegygyűrűjét. Úgy tűnik, ez a szerethető civódás állandó közöttük.

Később kiderül, hogy Canék cége hamarosan leszerződik egy világhírű modellel. Emre leadja az infót Aylinnak, aki egy előnytelen gyerekkori fotóval megzsarolja a hírességet. A modell menedzsere végül bejelenti, hogy ügyfele Aylinnal állapodik meg. Can úgy dönt, személyesen keresi fel a sztárt, hogy meggyőzze, és Emre javaslatára Sanemet is magával viszi. Emre megparancsolja a lánynak, hogy mindent tegyen meg annak érdekében, hogy Can ne tudjon beszélni a modellel. Hirtelen ötlettől vezérelve indulás előtt Sanem ellopja Can jogosítványát a zakója zsebéből.

Nihat bácsi bejelenti Mevkibének, hogy tartozása miatt el kell adnia a kisboltot. Felesége jól fogadja a hírt, és gondtalan nyugdíjas éveikre készül. Leyla egyre feszültebb amiatt, hogy még mindig nem hívták vissza dolgozni. Eközben megjön a céges átvilágítás eredménye, és Cant tájékoztatják, hogy Leyla gépén találtak törölt üzeneteket, melyeket Aylinnak címeztek. Ezt nehéz lesz kimagyarázni!