TVfilm sorozat

Sanem az albatrosz projektről: „Én inspiráltam"

2020.08.10. I 22:14
Can az utolsó pillanatban új tervvel rukkol elő a légitársaságnak, amiről Aylin a helyszínen értesül úgy, hogy összefut a férfivel a saját prezentációja után. Aylin tajtékozva hívja fel Emrét, aki később összefeszül Cannal, amiért kihagyja őt az ilyen jellegű döntésekből. Csak olaj a tűzre, amikor kiderül, Canék nyerték meg maguknak a kampányt. Can kerti partit szervez otthonukban, hogy megünnepelhessék a győzelmet. 
Mevkibe lakomára hívja a szomszédság női tagjait Muzaffer anyja, Aysun kivételével. Melahat, a fodrász észreveszi, hogy Mevkibe elalszik a teaparti közepén és Aysunnal álmodik, ezért mindenkit hazaküld. Melahat később megpróbál lehetőséget teremteni, hogy a két nő kibéküljön, de úgy tűnik, erre esély sincs.

Sanem összebalhézik Derennel, amiért még mindig „másik”-nak szólítja a neve helyett, ráadásul már minden dolgozó átvette ezt a rossz szokását. A lány úgy dönt, újramarketingeli magát, ezért egy kartonlapot akaszt a nyakába, amire felírja: nem „másik”, hanem Sanem a neve. Cannal egymásba botlanak, és a cégvezető megígéri, senki sem fogja ezentúl így hívni Sanemet.

Az epizód során Can édesanyja is szóba kerül. Emre megemlíti bátyjának, hogy anyjuk Svájcból Isztambulba utazna, hogy láthassa Cant, aki erről hallani sem akar…

Ayhan a testvérétől kapott pénzen weboldalt nyit, jóginak akar állni, és életvezetési tanácsadóként próbálja ki magát. Első ügyfele nem más, mint Muzaffer. Kíváncsian várjuk, mit farag belőle!