TVfilm sorozat

Nazli a börtöntől, Deniz az öngyilkosságtól akarja megmenteni Asumant

2020.08.07. I 06:20
Pelin megnyeri a pályázatot a Pusula Holdingnál, sőt Leman asszony is felkeresi, hogy megkérje, tartsa szemmel Nazlit és Feritet. Hakan megmutatja Nazlinak a felvételt Asumanról, és két lehetőséget vázol fel: vagy börtönbe kerül Asuman, vagy Nazli elválik Ferittől, hogy megmentse őt. Nazlinak tehát ismét döntenie kell testvére és szerelme között.
A pályázók közül Pelin munkája bizonyult a legjobbnak, ezért ő fog Feritékkel dolgozni a kikötő projekten. Leman asszony meghívja Pelint egy kávéra és felajánlja, hogy legyenek újra barátok, majd megkéri arra, hogy tartsa szemmel Nazlit és Feritet. Úgy érzi, valami nincs rendben a házasságukkal. 

Hakan megfenyegeti Nazlit az Asumanról szóló felvétellel, mondván, hogy Asumanra 5-15 év börtön várhat, ha ez a felvétel a bíróságra kerül. Nazli csakis úgy mentheti meg a húgát, ha elválik a szerelmétől, Ferittől. 

Nazli mindent megtesz, hogy ne kelljen teljesítenie Hakan feltételét, ezért felkeresi Fatossal Muzaffert. A férfi elmondja, már megállapodott Hakannal, és nem akar Nazlival tárgyalni. Nazli ezután egy ügyvédhez megy, aki szintén rossz híreket közöl. Megerősíti, hogy Asumannak hosszú éveket kellene rács mögött töltenie a felvétel miatt. 
 
Ferit az Asumannal kapcsolatos dolgokról semmit sem tud, és újra meg akarja kérni Nazli kezét, ezúttal a nagymamája gyűrűjével. Nagy lelkesedéssel készül az estére, mindeközben Nazli sírva könyörög Asumannak, hogy ne kövessen el öngyilkosságot. 

Asuman úgy érzi, mindenkinek csak szomorúságot okoz, ezért véget akar vetni az életének. Deniz rátalál, majd Nazlit is odahívja az építkezésre, ahol Asuman leugrani készül a tetőről. Végül a férfinek sikerül hatnia Nazli húgára, aki így meghátrál. 
/A szerelem íze 74. rész/