TVfilm sorozat

Can és Sanem közös küldetésre indul motorral

2020.08.07. I 22:36
Can továbbra is nyomoz a kém ügyében, ezért leállíttatja a cég belső rendszerét, így mindenkinek kézzel kell dolgoznia a last-minute projekten. Emre megkéri Sanemet, hogy szivárogjon be a kreatív meetingre, és számoljon be neki a tervekről. A lány nem tud bejutni, de később Emre elküldi őt Cannal a nyomdába. 
Can és Sanem remekül érzik magukat együtt, de Cant nyomasztja, hogy úgy tudja, a lány menyasszony. Sanem a nyomdából való távozás előtt lefényképezi a kampányhoz készített tervet, és elküldi Emrének. A férfi elégedett a lány munkájával, Aylin viszont féltékenykedni kezd rá. 

Can hazafelé motorozik, amikor támad egy sokkal jobb ötlete a gravíroztatott rajz helyett, ezért felhívja nyomdász barátját, hogy várja meg, mert visszafordul...

Sanem apukája, Nihat azt fontolgatja, hogy hitelt vesz fel tartozásának törlesztésére. Sanem anyukája megtudja, miket pletykál róla Muzaffer anyja. Ellenlábasa koszos és rumlis nőnek nevezte őt, amitől Mevkibe teljesen kiborul, és őrült nagytakarításba kezd. A helyzet addig fajul, hogy önkívületi állapotban talál rá a lépcsőn férje és Leyla. Mevkibe estére már jobban érzi magát, és meg is szegi némasági fogadalmát, amikor rárivall férjére. Tegyük hozzá, hogy a család legnagyobb örömére teszi ezt!