TVfilm sorozat

Sanem szerelmes, Can pedig felismerte az illatát

2020.08.06. I 22:35
Sanem besurran Aziz házába, ahol elég hamar lebukik Can előtt. A piros mappát szerencsére még épp ki tudja cserélni egy másikra, de az iratokat nem tudja kimenekíteni, így egy vázába rejti őket. Hogy kivágja magát a helyzetből, azt mondja, Emre leöntött zakójában felejtett valamit, azért állított be a házba ilyen későn.  
Arra a kérdésre, hogy hogyan jutott be, azt feleli, hogy kulcsot kapott Emrétől. Sanem retteg, hogy semmit sem találnak majd a zakó zsebében, de félelme alaptalannak bizonyul. Egy jegygyűrűt halászik ki Can, ezt látva pedig Sanem azt mondja, a gyűrű az övé, ugyanis megkérték a kezét. A lány ezután menekülőre fogja, és amikor nem tud kijutni a kapun, Can szeme láttára átmászik a kerítésen, közben pedig megsérül a térde. Emre telefonon keresztül értesül a fejleményekről, és cseppet sem boldog, amikor megtudja, hogy Sanem nem tudta kihozni a házból a papírokat. Hazatérve ő maga keresi meg és rakja el a mappát. 

Sanem a haza vezető úton találkozik Ayhannal, Zebercettel és a férfi édesanyjával. Dühében kijelenti, hogy nem hajlandó hozzámenni a kérőjéhez, hiába mondták a szülei, hogy még megfontolják az ajánlatot. Ezután Sanem családja és Zebercet édesanyja összebalhézik az utcán. Mivel családja őt hibáztatja a perpatvarért, Mevkibe úgy dönt, innentől kezdve egyáltalán nem beszél velük.

Emre kihallgatja Can telefonbeszélgetését, így értesül egy last-minute munkáról. Segítségével Aylin el akarja happolni a kampányt Can elől, ezért Emre megkéri Sanemet, hogy a cég terveit adja át neki, amint elkészülnek.

Az irodában Sanem megkéri Gülizt, hogy jelölje be neki a céges buli résztvevőinek listáján a szakállas férfiakat. Can, aki ragaszkodik hozzá, hogy lefertőtlenítse Sanem sebét, elveszi a lánytól a listát, és kikéri magának, hogy ő nem szerepel rajta. Sanem még nem sejti, hogy Can felismerte az illatát, amikor a házában tetten érte őt…