TVfilm sorozat

Asuman megtalálja Demet diktafonját Deniznél

2020.08.06. I 06:24
Asuman megtalálja Deniz lakásán Demet diktafonját, de sehogy sem tudják bekapcsolni. Nazli és Ferit viszonya egyre jobb és jobb, de Leman asszony továbbra sem fogadja el Nazlit menyeként. Ferit közli édesanyjával, hogy nagyon szereti Nazlit, és ha továbbra is elfogadhatatlanul viselkedik vele, távoznia kell a házukból. 
Miközben Ferit egyre jobban megnyílik Nazlinak, addig édesanyja nem akarja elfogadni a fiatal lányt menyeként. Manami és Tarik is egyre jobban kijön egymással, ami Fatosnak egyáltalán nem tetszik. Manami privát japán órákat ajánl fel Tariknak, Fatost pedig teljesen elönti a féltékenység. 

Hakan embere, Cihan mindent megtesz azért, hogy elrontsa a Pusula Holding üzletét. Nazli és Ferit végül megnyugtat egy elégedetlen partnert, aki így nem hátrál ki az üzletből.

Asuman megtalálja Deniznél Demet diktafonját, de bárhogy is próbálkoznak, nem tudják bekapcsolni. Asumant majd megeszi a kíváncsiság, vajon kié a készülék, és mi van rajta. Deniz megígéri neki, hogy valahogy beüzemeli majd. 
 
Leman asszony továbbra sem fogadja el Nazlit Ferit feleségeként, és ennek hangot is ad. Ferit felhívja anyja figyelmet, ha így folytatja, nem maradhat a házukban. 

Hakan felkeresi Nazlit azzal, hogy hihetetlenül fontos dolgot kell mondania neki… 
/A szerelem íze 73. rész/