TVfilm sorozat

Ebből baj lesz: Sanem úgy táncol, ahogy Emre fütyül

2020.08.05. I 21:55
Can az értekezleten bejelenti munkatársai előtt, hogy kém van közöttük. Első intézkedéseként lezáratja a cég rendszerét és jelszót tetet minden gépre, hogy lássák, ki kinek üzenget. Emre cseppet sem boldog ettől. Can azt is közli vele, hogy innentől kezdve a cég titkos anyagait csakis Sanemmel osztják meg. Úgy véli, ő az egyetlen, akiben bízhatnak: mivel a lány mindössze tegnap óta dolgozik a cégnél, ő biztosan nem lehet a kém. Nem is sejti, hogy ugyan nem Sanem az eredeti tettes, hamarosan ő is kémnek áll!
Can a céges gépeken kívül Leyla laptopját is elkéri, majd mikor a lány ellenkezik, mondván, hogy így nem tudja ellátni a munkáját, hazaküldi. Leyla attól tart, hogy ez a kirúgását jelenti.

Emre miután kihallgatta Sanem beszélgetését, felajánlja, hogy kifizeti a lány apjának adósságát. Sanem vonakodva, de elfogadja a pénzt. Emre azt kéri cserébe, hogy Sanem tudja meg, mit forgat a fejében a bátyja. Arra hivatkozik, hogy csak így menthetik meg Leyla állását.

Családi fronton más szempontból sem rózsás a helyzet Saneméknél. Hiába állt munkába a lány, mégis megjelenik náluk este Muzaffer az édesanyjával. Mevkibe eldöntötte, hogy nem adja oda a lányát a kérőnek, mégis reggel óta készül a vendégek érkezésére, ugyanis cseppet sem ápol jó viszonyt a fiú tisztaságmániás anyjával. A lánykérés közepette Sanem ledobja a bombát: elárulja anyjának, hogy Leylát kirúgták a cégtől. Innentől kezdve elszabadul a pokol, Muzaffer pedig rosszul lesz.

Másnap Emrének céges iratokat küld Aylin, amiket Sanem véletlenül Can irodájába visz. Emre megparancsolja, hogy a lány szerezze vissza a piros mappát, méghozzá bármi áron. Sanem nem tudja teljesíteni a feladatot, ezért Emre Can házába küldi a lányt, hogy onnan lopja vissza az aktát.