TVfilm sorozat

Sanem ismét kínos helyzetbe sodorja magát: szépen bemutatkozik Cannak!

2020.08.04. I 22:35
Cey Cey meggyőzi Sanemet, hogy menjen el a cég alapításának 40. évfordulójára rendezett partira. A helyszínen a férfi félretájékoztatja Sanemet, aki a B szektor helyett a D-be siet. Ezután jön csak a cselekmény java! 
Eközben a cégvezető Aziz és a rivális cég vezetője, s egyben Emre volt barátnője, Aylin egymásnak feszül, miután Aylin hívatlanul állít be. A nő jelenetet rendez, és azt állítja, alaptalanul vádolták meg azzal, hogy tolvaj.

Can a külföldről érkező se veled, se nélküled barátnőjét várja a páholyba, ezért amikor belép oda, a sötétben azt hiszi, hogy Polennel találkozik, és megcsókolja. Csakhogy nem Polen kapja a szívélyes üdvözletet, hanem az eltévedt Sanem, aki a csók után elviharzik. Egyikük sem tudja, ki a titokzatos másik. Sanem a fekete cipője alapján próbálja később beazonosítani a férfit, természetesen sikertelenül. Otthon a barátnője, Ayhan kikérdezi a történtekről, ő pedig albatrosznak nevezi a rejtélyes férfit. Az albatroszok életük 90 százalékát repüléssel töltik, monogám állatok, egyetlen társat választanak és életük végéig velük maradnak.

Metin, aki Can barátja és egyben Aziz ügyvédje, elárulja Cannak, hogy apja nem hajóútra utazik másnap, hanem kezelésre Kubába, ugyanis gyulladás van a tüdejében. Azt kéri Cantól, ne árulja el Aziznak, hogy tudja az igazságot.

Emre Aylinhoz tér haza, így megtudjuk, hogy titokban még mindig együtt vannak. Emre szájából elhangzik, hogy az apja cégétől lopja az ügyfeleket Aylinnak. Később Aziz házába veszi az irányt, ahol Can már javában az apjukkal beszélget. Emre arra állít be, hogy Aziz épp azt ecseteli Cannak, hogy Emrének nincs kreatív vénája és hiányoznak a vezetői tulajdonságai is. Miután kihallgatta a beszélgetést, szó nélkül távozik dühében. Can pedig megígéri apjának, hogy amíg vissza nem tér, marad a cégnél, és megtalálja a kémet, akire apja gyanakszik.

Sanem és Can nagy találkozása emlékezetesre sikerül: mikor másnap Sanem meghallja a pletykát, hogy a cégbe csak ritkán betévedő Can veszi át a vezetést, szapulni kezdi őt kollégáinak, miközben Can mögötte állva mindent tökéletesen hall. A lány azt mondja, Can valószínűleg egy önző ember, aki csakis magával törődik. Can ezután mélyen Sanem szemébe néz, majd közli, hogy eligazítást tart. Kíváncsian várjuk, mi sül ki ebből!