TVfilm sorozat

Már most irigyeljük Sanem fotografikus memóriáját!

2020.08.03. I 22:11
Sanem egy nagy terveket dédelgető fiatal lány, akinek két legnagyobb álma, hogy elismert író lehessen és a Galápagos-szigetekre költözhessen. Családja csak nevet ezen, ugyanis nem sok hitük van abban, hogy bármelyik is megvalósulhat. A lány gyakran váltogatja a munkahelyeit, jelenleg pedig kisbolti eladóként dolgozik, ezért gondolja róla családja, hogy képtelen lesz az önmegvalósításra. 
Hogy megadják Sanemnek a kezdő löketet, családja átveri a lányt: azt hazudják neki, hogy feleségül adják őt Muzaffer Kayához, akit Sanem csak Zebercetnek gúnyol. Édesanyja azt állítja, lánya csak úgy úszhatja meg a kényszerházasságot, ha talál egy rendes munkát. Sanem úgy dönt, enged a család nyomásának, és új állást keres magának. Elhatározását csak megerősíti, hogy megtudja, apjának tartozása van. Hogy kímélje őt, titokban magára vállalja az összeg megfizetését.

Sanem nővére, Leyla munkahelyén, egy reklámcégnél kap állást, saját szavaival élve „lóti-futiként". Leyla, aki a pénzügyi igazgató, Emre úr asszisztense, cseppet sem boldog amiatt, hogy húga is a céghez kerül. Sanem innentől kezdve Deren asszonynak dolgozik, akinek barátságtalansága nem ismer határokat. Már a lány első napján megpróbálja kikezdeni őt.

Meggondolatlan megszólalásai ellenére Sanemnek sikerül azonnal lenyűgöznie a cégvezetőt, Aziz urat és fiatalabbik fiát, Emre urat, méghozzá nem mással, mint kiváló fotografikus memóriájával. Ennek köszönhetően úgy tűnik, komolyabb feladatokat is rábíznak majd.

Can Divitet is megismerhetjük, aki Aziz úr idősebbik fia, és kalandvágyó fotográfusként járja a világot. Aziz úr korára hivatkozva megkéri őt, hogy vegye át tőle a cég vezetését. Can úgy véli, ez nem neki való, ráadásul Emre is felháborodna a döntésen. Jól sejti, ugyanis öccse már borítékolta a saját cégvezetői pozícióját...