TVfilm sorozat

Végre Nazli is bevallotta, hogy szerelmes Feritbe

2020.08.01. I 06:14
Miközben Nazli és Ferit egy erdei házban romantikázik, addig Pelin Denizt és Leman asszonyt is meg akarja nyerni magának. Nazli és Ferit házasságáról mindenki Denizt faggatja, úgy érzik, nincs minden rendben a pár körül, és arra gyanakodnak, esetleg ő többet tudhat. Demet és Hakan egymást fenyegeti, míg Asumant Muzaffer ismét csapdába csalja. 
Demet megmutatja Hakannak a hangfelvételt, amelyben a férfi elmeséli, hogyan ölte meg Zeynepet és Demirt. Demet ezzel zsarolja Hakant, aki egyből meg is vizsgáltatja az anyagot: arra kíváncsi, vajon felesége tovább küldte-e már.  Demet az eredeti hangfelvételt egy diktafonon tárolja, amelyet elrejt Deniz házában úgy, hogy öccse se tudjon róla. 

Ferit Nazli után megy az olívaszüretre, ahol lehetőségük nyílik arra, hogy zavartalanul együtt lehessenek. Miközben közösen fát ültetnek, majd később gombát keresgélnek, addig a munkások arra kötnek fogadásokat, vajon kibékülnek-e.

Pelin mindenáron információhoz akar jutni Ferit és Nazli házasságát illetően, ezért felkeresi Denizt, hogy segítsen neki. 
Pelin nem áll le, és ezúttal Ferit édesanyját, Leman asszonyt keresi fel. Először is tisztázza magát a hét évvel ezelőtti történtek miatt, majd Feriték házasságáról kezd el beszélni, amivel bogarat ültet Leman asszony fülébe. 

Nazli és Ferit nem találnak ki az erdőből, pedig lassan besötétedik. Rábukkannak egy kis erdei házra, ahol meghúzhatják magukat éjszakára. Az együtt töltött éjszaka pedig összekovácsolja őket, hiszen mindketten szerelmet vallanak a másiknak. Az erdőből való kiutat most már valódi, szerelmes házasokként keresik. 

Muzaffer felhívja Asumant, hogy elmondja neki, meztelen fotók készültek róla, miközben átöltözött nála. A fotókért cserébe azt kéri, Asuman menjen el hozzá egy csomagért, amit később el kell vinnie egy másik címre. 

A Pelinnel való beszélgetés után Leman asszony meghívja magához Denizt, hogy Nazli és Ferit házasságáról kérdezzen. Deniz egyelőre tartja magát, és Ferit édesanyjának sem árul el semmit. 
/A szerelem íze 69-70. rész/