TVfilm sorozat

Deniz: Tudom, hogy a szerelmetek kamu

2020.07.23. I 06:13
Asuman még mindig Deniznél vendégeskedik, a lányt pedig Demeték is meglátogatják, hogy ajánlatot tegyenek neki. 100 ezer lírát ajánlanak azért, hogy Asuman segítsen nekik megnyerni a pert. Deniz kihallgatja Engin beszélgetését és megtudja, hogy Nazli és Ferit házassága nem valódi. Deniz közli is Ferittel, innentől kezdve ellene van. 
Hakan próbára tette Tahirt, és mivel a férfi átment a teszten, a csapatában üdvözölte őt. Feriték akciója tehát jól halad.
 
Nazli és Ferit moziba mennek, a horrorfilmen Nazli végig retteg. A félelemtől a lány aludni sem tud, ezért egy kis csellel megkéri férjét, menjen át az ő hálójába. 

Asuman továbbra is Deniznél van, hogy ápolja a balesete után.
 
Engin telefonálás közben Nazli és Ferit névleges házasságáról beszél, azt ecseteli, mennyire őszintének tűnik a páros. Deniz jókor jár jó helyen és kihallgatja az egész beszélgetést. 
 
A halas Selami elmondja Feritéknek, hogy Saban (ő volt az, aki azt állította, véletlenül bezárta Nazlit a hűtőházba) felmondott. Demettől még több pénzt kér a fiú, hogy eltűnhessen. Időközben megjelenik Nazli és Ferit is, Saban pedig egyből futni kezd, mikor meglátja őket. Eközben Demet ott bujkál a kertben.
Deniz meglátogatja Nazlit és Feritet az étteremben, hogy sok boldogságot kívánjon nekik, még nászajándékot is visz. Majd mikor távozik, elmondja, tudja, hogy a szerelmük kamu.
 
Demet és Hakan meglátogatja Asumant és ajánlatot tesznek neki. Arra kérik, juttasson el nekik valamit, amivel megnyerhetik a pert. Korábban 5000 lírát adtak neki, most 100 ezret kínálnak. 
 
Ferit nagyon dühös, és azt hiszi, Asuman mondta el Deniznek az igazat. Deniz felhívja Nazlit, hogy közölje: nem Asuman mondta el neki az igazat. Nazli megkérte, Denizt, hogy ne mondja el Demetéknek az igazságot, de erre a férfi már nem felelt.
 
Asuman később felhívja Demetéket, hogy a tárgyalásig eljuttat nekik valamit, ami segíthet. Majd küld nekik két vudababát, és egy levelet.
 
Deniz úgy gondolja, Ferit Bulutot használja, hogy megszerezze Nazlit. Deniz közli, innentől kezdve nem Ferit mellett, hanem ellene lesz.
/A szerelem íze 55-56. rész/