TVfilm sorozat

Ferit feladja a leckét Nazlinak: vajon a lány elfogadja az ajánlatát?

2020.07.14. I 23:44
Nazli házassági ajánlatot kap Ferittől, na de nem azt a romantikus fajtát! A sármos milliomos Bulut visszaszerzéséért bármit megtenne, így a névleges házasságot is bevállalná. A kérdés már csak az, Nazli belemegy-e ebbe a játszmába, hogy helyrehozza azt, amit húga elrontott. És talán még Ferit is megbocsát neki idővel...
Hír érkezett a rendőrséghez egy bevásárlóközpont garázsából, ahol Demir parkolt a baleset napján. Az ott dolgozó biztonsági őr látott az autó alatt feküdni egy sötét bőrű, középmagas, borostás férfit. Sajnos videofelvétel nem készült az esetről. Később egy névtelen betelefonáló Celalt nevezi meg bűnösként a rendőrségnek.

Hakan ezzel párhuzamosan találkozik Resullal, azzal a férfival, aki ténylegesen megbütykölte Demirék autóját. Megállapodik vele, hogy külföldre küldi őt egy időre, hogy el ne kapják a rendőrök.

Nazli fontos vendégeket fogad éttermében, a gourmék tesztelni érkeznek a specialitásaikat. Demet beépített embere elsózza Nazli ételeit, így a szakértők értékelhetetlennek ítélik a fogásokat. Nazli nem is sejti az igazságot, ezért magát okolja a csúfos kudarcért.

Ferit Celal házához indul, ahol érkezésekor lövéseket hall. A házba lépve meglátja, hogy Celal és egy másik férfi is golyót kapott. Celal halála előtt elárulja, hogy a másik férfi neve Resul, és ő az, aki megbütykölte Demir autóját. Resul lőtte le Celalt, de hogy Resullal ki végzett, az egyelőre rejtély.

A gyilkosságok helyszínén később kiderül, a rendőrség úgy gondolja, a két férfi egymással végzett, és valószínűleg Celal bérelte fel Result Demirék autójának megbütykölésére. Ferit nem hiszi el, hogy Hakan ártatlan, ezért dühében rátámad ellenlábasára a helyszínen.

Hakan és Demet később ajánlatot tesz Deniznek: ha átadja Demetnek a szavazati jogát, Bulut hozzá költözhet, vagyis Nazli vele tölt majd több időt, és nem Ferittel. Deniz elutasítja az ajánlatot, de Hakan nem veszi komolyan döntését: időt ad neki, hogy átgondolja a lehetőséget.
Ferit is ajánlatot tesz, csak épp Nazlinak: arra kéri, menjen hozzá feleségül, hogy visszaszerezhesse Bulutot.

„Nem igazi házasság lesz, csak névleges házasságot kötünk" 

- mondja a lánynak. Azt állítja, azért Nazli a választottja, mert már így is mindenki azt hiszi, hogy van köztük valami. Egy nap gondolkodási időt ad a lánynak. Nazlit kételyek gyötrik, úgy érzi, középen áll, és nem tudja merre induljon el. Végül egy kávézóban beszéli át a házasság feltételeit Ferittel.

Kikötik, hogy ha Nazli igent mond, a házasság addig tart majd, amíg be nem bizonyosul Hakan bűnössége. Abban is megállapodnak, hogy névleges házasság ide vagy oda, nem ismerkednek majd másokkal, amíg házasok.

Deniz és Ferit a gyilkosságok ügyében kezd nyomozni, ezért felkeresik Celal feleségét. Deniz nem hiszi, hogy Hakannak köze lehet az ügyhöz. De nem csak ez foglalkoztatja: Ferit elé áll és követeli, hogy bocsásson meg Nazlinak, akit elmondása szerint szörnyű bűntudat gyötör. Ferit kijelenti, hogy nem hagyja, hogy Deniz beleavatkozzon a dolgába. Deniz viszont úgy gondolja, neki mindenhez köze van, ami Nazlival kapcsolatos… 
/A szerelem íze 43-44. rész/