TVfilm sorozat

Demet nem hagyja annyiban, hogy Asuman felfedte a titkát

2020.07.14. I 06:09
Demet bosszút ígér Asumannak azért, hogy megszegte a megállapodásukat. Hakan felesége megbíz egy fiút, hogy épüljön be Nazliék éttermébe és legyen a besúgója. Ferit meglátogatja azt az embert, akivel Demir nem állt jó kapcsolatban, mindeközben Hakan is a házban tartózkodik, hogy meggyőzze a férfit, vigye el a balhét helyette.  
Deniz megkéri Feritet, ne mondja el Nazlinak az igazat arról, hogy ő fedte fel Asuman titkát. Deniz nem akarja, hogy Nazli csalódjon benne. Habár Ferit sejti, hogy Nazli és Deniz barátsága véget érne, ha ez kiderülne, mégsem akarja elmondani. 
 
Hakan azon igyekszik, hogy találjon valakit, aki elviheti helyette a balhét. Bekir talál is egy kamionsofőrt, akinek korábban vitája volt Demirrel, és meg is fenyegette, hogy meg fogja ölni.
 
Közben a rendőrség is nyomozni kezd Demirék autója miatt. 
 
Demet embereket küld Asumanért, hogy számon kérje. Meg is fenyegeti, hogy lesz még annak következménye, hogy felrúgta a megállapodásukat. Demet megbízza Burakot, hogy vállaljon állást Nazliék éttermében. A fiú kitalált története meghatotta Nazlit, és a lány felvette őt. 
A kamionsofőr, Celal nem akarja vállalni a bűnösséget Demir halálért. Eközben Ikbal asszony is kiderítette, hogy a férfi Demir ellenségének mondható. Ferit úgy dönt, felkeresi a férfit, de akkor Hakan már Celalnál van. Hakan megígéri neki, hogy vigyáznak a családjára, segítenek a beteg kislányának, és azt mondja, hogy őrültnek nyilváníttatják, így nem kerülhet bajba. 
 
Ferit is felajánlja a segítségét Celal beteg kislányának. Nazlival mindketten úgy érizk, a férfinek nincs köze Demirék halálához. 
 
Fatos megismerkedik Engin barátaival, az estén viszont nagyon rosszul érzi magát, hiszen ez a társaság egyáltalán nem az ő világa. Engin pedig azt mondja, ő a szendvicsesnél érezte nem odavalónak magát, ahol Fatos viszont otthonosan mozog. 
 
Vajon ez a kapcsolatuk végét jelenti, vagy leküzdik az akadályokat?
/A szerelem íze 41-42. rész/