Magazin

Kocsis Korinna és Nagy Réka is meglepődött azon, hogy mennyi közös van bennük

2020.07.13. I 15:21
Kocsis Korinna és Nagy Réka Garami Gábornak a PotyaUtasban mesélt arról, hogy mekkora kihívást jelent számukra új munkájuk. A LifeTV időjárás-jelentői beszéltek eddigi legnagyobb sikereikről, és meglepődtek azon is, hogy mennyi közös van bennük. 
Nagy Réka és Kocsis Korinna számára is kihívást jelent új munkája, vagyis az időjárás-jelentés - mesélték a lányok Garami Gábornak. Habár modell munkáiknak köszönhetően már ismerték egymást, őket is meglepte, hogy a beszélgetés során mennyi hasonlóságra derült fény. Mindketten szeretik a képzőművészetet, sőt Korinna most kacérkodik is a festészettel. Emellett mindketten örülnek annak, hogy vidéken nőttek fel, és jó neveltetést kaptak, ami még most is meghatározza mindennapjaikat. 

Korinna arra a legbüszkébb, hogy 2016-ban ő lett Miss Európa. Réka maximalista, és inkább még várja azt, amire majd a legbüszkébb lesz. Az Aranyéletben való szereplését viszont mindenképpen kiemelné. 

A lányok egyetértettek abban, hogy a családjukat, szeretteiket féltik a legjobban. Az a legfontosabb számukra, hogy ők jól legyenek. 

Ötéves tervükben mindkettejüknek az szerepel, hogy családot alapítsanak.