TVfilm sorozat

Újabb titkokról hullik le a lepel! Demet és Hakan is bajban van

2020.07.10. I 23:27
Kiderül, hogy Demir és Zeynep autóját megbütykölték, mielőtt balesetet szenvedtek. Mivel Asuman azt hiszi, Demet fedte fel a titkát, bizonyítékokat küld Hakannak a nő abortuszáról. Bulut pedig azon ügyködik, hogy kibékítse Nazlit és Feritet. Nem vitás, hogy nagy kerítő a kisfiú...
Manami és Nazli Ferithez megy egy megbeszélésre az étterem kapcsán. A meeting alatt Ferit csak Manamival kommunikál, ezért Nazli megpróbálja tisztázni a helyzetet. Ferit elmondja, egyelőre nem tud megbocsátani, mert Nazli mélyen megbántotta. 
 
Bulut közben a kerítő szerepében tetszeleg. Külön-külön felhívja Feritet és Nazlit is, hogy kísérjék el egy iskolai kirándulásra, úgy, hogy egyikük sem sejti, miben sántikál a kisfiú. Bulut látta rajtuk, hogy furcsán viselkednek egymással, ezért eszelte ki a tervet, hogy titokban összehozza őket. 
 
Fatos, Manami és Engin azon tanakodnak Deniz társaságában, hogy minden bizonnyal Demet mondta el az igazat Feritnek. Deniz helyesel a többieknek, ezt pedig Asuman kihallgatja. A lány ezután csomagot küld Hakannak a bizonyítékokkal, amik világosan mutatják: Demet elvetette születendő gyereküket. 

A megbízott autószerelő felhívja Deniz és Ferit figyelmét arra, hogy Demir és Zeynep autóját megbabrálták, és nem baleset okozta a halálukat. 
Ferit nagyon dühös lesz, és úgy érzi, ez a szörnyűség csak Hakan műve lehet, amit számon is akar kérni rajta. Miközben a házához tart, Hakan és Demet az abortusz miatt vitáznak. Bulut a kiabálás és a csörömpölés miatt nagyon fél, így Nazlit hívja segítségül. 

Ferit rátámad Hakanra Zeynepék halála miatt, végül Deniz szedi le őt sógoráról. A vitáik ellenére Deniz most Feritet támogatja.
 
A veszekedés után Ferit elviszi magával Bulutot, és természetesen Nazli is velük tart.