TVfilm sorozat

Nazli és Ferit nem tud elszakadni egymástól

2020.07.07. I 06:37
Nazli Ferittel és japán partnereivel, Nakatani úrékkal tölt két napot egy hotelben, mely során ismét közelebb kerülnek egymáshoz. Újabb fejlemény, hogy Nazli nem kapott hitelt a banktól étterme megnyitásához, ezért édesapja siet a segítségére. 
Nazli nem kap hitelt a banktól, így más lehetőség után kell nézniük, hogy megnyithassák az éttermet. A cégnél Nazli összefut Nakatani úrral, aki elhívja egy kétnapos megbeszélésre, hogy felesége tudjon kivel társalogni. A hotelbe érkezve Ferit éppen biliárdozik, amikor Nazlival fogadást köt. Mivel mindketten betalálnak, mindkettejüknek lehet egy kívánsága a másik felé. 

Engin és Fatos vacsorázni indul, amikor Fatos ismét füllent. Engin megkóstolja az otthoni ételeket, amiket Nazli készített, és azt hazudja, az ő főztje, mert ízlik Enginnek. Később még is bevallja, hogy semmi köze az ételekhez. Úgy tűnik, Fatos nem meri teljesen elengedni magát Engin társaságában...

Nazli azt kéri Ferittől, hogy zongorázzon neki. A komoly üzletember először ódzkodik a kéréstől, végül mégis teljesíti Nazli kívánságát. 
Ferit kérése pedig egy utolsó étel Nazlitól, ami nem más, mint Nazli híres omlettje. 

Demet elmondja Deniznek, hogy Ferit és Nazli együtt voltak a hotelben. Hakan pedig mindenkit kirúg a PR-osztályról Demet nevében. 

Asuman értesíti édesapjukat arról, hogy Nazli nem kapta meg a hitelt az étteremhez. A lányok apukája megjelenik Isztambulban, és odaadja Nazlinak a 300 ezer lírát. Később Denizzel is megismerkedik Kemal úr, akinek nagyon szimpatikus lesz a fiú, így meghívja Antakyába. 

Deniz meg akarja venni Nazliék éttermének másik felét, ezért a dupláját is felajánlja az árnak. 

Hakan találkozóra hívja Alyát, és elmondja Asuman titkát. A férfi célja az, hogy elszakítsa egymástól Nazlit és Denizt, hogy Nazli végül Ferittel lehessen. 
/A szerelem íze 31-32. rész/