TVfilm sorozat

Alya lerántja a leplet Asuman titkáról

2020.07.07. I 22:53
Nazliék azzal a meglepetéssel szembesülnek, hogy új partnerük lesz az étteremben. Az új társ nem más, mint Ferit Aslan. Alya elmondja Deniznek Asuman titkát, és azt, hogy Nazli mindenről tudott. Hakan féltékenységében Demetet fojtogatja, és közli, őket csak a halál választhatja el. Demet mindeközben tudomást szerez férje illegális tevékenységeiről, amit bosszúból jelent is a vámhivatalnak. 
Deniz szerelmet vall Nazlinak, és előadja neki a dalt egy esti összejövetelen. Nazli tudta, hogy neki szól, ezért a dal után inkább elment.

Alya elmondja Deniznek az igazat Asumanról, és arról, hogy Nazli mindenről tudott. A férfi Demetet is számon kéri, aki bevallja, hogy igazak a hallottak. 

Nazliék közben szembesülnek új partnerükkel, aki nem más, mint Ferit Aslan. Ferit máris akcióba lendül az étteremmel kapcsolatban, és egyből intézkedni kezd, ami Nazlinak nem tetszik. 

Közben Demetnek köszönhetően megjelenik egy újságcikk ezzel a címmel: 

Ferit Aslan éttermet nyit a szeretőjének
Hakan féltékeny lesz Demetre, akit a torkánál fogva megragad, és azt mondja neki: soha nem fognak elválni! 

Ferit elmegy Nazli lakására, hogy elmondja, leszedette az internetről a hírt. Egyúttal megnyugtatta Nazli édesapját is, aki örül, hogy lányának ilyen megbízható barátai vannak, mint Ferit és Deniz. 

Demet kihallgatja Hakan megbeszélését, és tudomást szerez az illegális tevékenységéről. Bosszúból felhívja a vámhivatalt, hogy jelentse az esetet. 

Nazli, Manami és Ferit megtartja az étterem első megbeszélését. Úgy tűnik, Nazli és Ferit között Manami lesz a villámhárító… 
/A szerelem íze 33-34. rész/