TVfilm sorozat

Nazli végre megvalósíthatja álmát

2020.07.04. I 06:32
Demet Deniz segítségével eléri a célját a Pusula Holdingnál. Fatos és Engin végre összejön, ennek viszont Tarik egyáltalán nem örül. Ferit megenyhül és összetépi Nazli szerződését, így a lány belevághat álmai megvalósításába.  
Demet Deniz segítségét kéri, hogy támogassa abban, ő lehessen a Pusula Holding PR igazgatója. Az igazgatói ülésén Deniz Demet mellett szavaz, így nővére léphet Zeynep helyére. Ferit dühös, mert úgy érzi, Hakan már telebeszélte Deniz fejét. 
 
Fatos és Engin végre összejönnek! Fatossal madarat lehetne fogatni, annyira boldog, Tarik viszont nem viseli jól a hírt. 
Ferit összetépi Nazli szerződését és elengedi őt. Ez nagy löketet ad Nazlinak, hogy belevágjon álmai megvalósításába. A fiatal szakács lány társul japán tanárával, Manamival, és közösen belevágnak saját éttermük megnyitásába. Ferit a hír hallatán azt gondolja, Nazli ezért mondott fel nála, ugyanakkor zavarja, hogy semmit sem tudott a lány tervéről.
 
Deniznek nem tetszik, hogy Ferit dönt helyette, és mindent irányítani akar, ezért nem javul a kettejük közötti viszony. 
 
Úgy tűnik, Bulut bája Hakant is elvarázsolja, hiszen este nem tart Demettel a bárba, mert megígérte a kisfiúnak, hogy vele játszik majd. Hakanban felébredtek az apai ösztönök éppen akkor, amikor felesége abortuszon esett át? 
/A szerelem íze 29-30. rész/