Magazin

Új műsor a LifeTV-n: indul az Őszintén! Joshival

2020.07.03. I 09:29
Joshi Bharat vezetésével új, saját gyártású műsort indít a Life TV. Július 20-tól minden hétköznap 17:00-kor kerül képernyőre az Őszintén! Joshival, a megújuló csatorna telefonos életvezetési talkshow-ja.
A LifeTV-hez igazolt a hazai beszélgetős műsorok egyik legtapasztaltabb és legnépszerűbb műsorvezetője, Joshi Bharat. Az indiai származású televízióssal, aki több mint egy évtizedes pályája során izgalmas mélyinterjúk százait készítette, július 20-tól, Őszintén! Joshival című műsorában találkozhatnak a nézők.
 
A délután öt órától képernyőre kerülő telefonos életvezetési talkshow-ban hétköznapi emberek történetei, vallomásai jelennek meg. Sokak számára ismerős élethelyzetek, lelki-, családi-, párkapcsolati problémák, amelyek megoldása egyedül nehezen megy, ezért kérik Joshi Bharat tanácsát, útmutatását. 
 
Számtalan embernek segítettem már, különböző történeteket hallgattam végig. Életemet a segítő szándék, a támogatás, a nyitottság vezérli. Boldog vagyok, hogy ezt a hivatást most a LifeTV-n folytathatom. Örömmel csatlakozom a csatornához, ahol nagyon sok régi barát vesz körül. Fél évvel ezelőtt álmodni sem mertem volna, hogy ezekkel a fantasztikus kollégákkal dolgozhatom majd együtt 

– mondta Joshi Bharat.
 
Őszintén! Joshival a LifeTV-n, július 20-tól minden hétköznap, 17:00-tól.