TVfilm sorozat

Nazli döntött: nem akar többé Feritnek dolgozni

2020.07.03. I 06:40
Nazli komoly döntésre szánja el magát: üzenetet hagy Feritnek, miszerint felmond. Minden próbálkozása ellenére főnöke a jelenlétében olvassa el a cetlit. A sors igazi fintora viszont mégsem ez! Ferit a szerződésükkel kötelezi Nazlit, hogy folytassa nála a munkát. 
Deniz burkoltan hadat üzen Feritnek: kijelenteni, hogy mindenáron küzdeni fog azért, hogy Nazlival lehessen. Azt is elárulja, szerinte Nazli azért mondott fel, mert ő állást ajánlott neki. Engin úgy véli, a lány titkol valamit Ferit elől, és együtt arra a következtetésre jutnak barátjával, hogy valószínűleg Asummal kapcsolatos a rejtély.

Demet és Asuman között kiéleződik az ellentét, a lány ugyanis fitogtatja erejét Hakan feleségével szemben. Ferit rajtakapja őket, amint Demet épp Asumannal üvölt az irodájában. 
Ferit nyomoztatni kezd Asuman után, így megtudja, mit keresett a rendőrkapitányságon Nazli húga. Este ellátogat Deniz bárjába, ahol ismét megkérdezi Nazlit, miért nem indokolta meg felmondását. A lány továbbra sem hajlandó az őszinteségre, így Ferit elárulja, tudja, hogy Asuman lopásért került anno a rendőrségre, és nem ítélkezik emiatt. Nazli kijelenti, hogy nem ez a felmondása oka, majd elviharzik.

Ferit nem hagyja ennyiben a dolgot: másnap Tarikkal elküldi Nazlinak a szerződésüket, amiben az áll, 100 000 líra kártérítést kell fizetnie, ha idő előtt felbontja egyezségüket. Nazli a Pusula Holding épületébe veszi az irányt, ahol tajtékozva ráront Feritre. Főnöke nem hajlandó eltekinteni a szerződésbe foglaltaktól, így Nazlinak maradnia kell. De lehet, hogy mégis van kiút a helyzetből? Deniz felajánlja Nazlinak, hogy kifizeti az összeget, de a lány nem fogadja el.

Később Nazlit megtalálja élete nagy lehetősége: japántanára éttermet szeretne nyitni, és arra kéri őt, legyen a partnere. A csinos séfnek gyerekkori álma válna valóra egy saját étteremmel, de sajnos még Feritnek dolgozik, ráadásul az indulótőkét és a Feritnek fizetendő kártérítés összegét sem tudja előteremteni...
/A szerelem íze 27-28. rész/