TVfilm sorozat

Ferit próbálkozásai továbbra is hiábavalók

2020.07.02. I 06:14
Asuman kihallgatja Demet telefonbeszélgetését, aminek köszönhetően meg tudja őt zsarolni. Ferit szerelmet vall Nazlinak, de a lány ismét elmenekül előle. Deniz újra állást ajánl Nazlinak, aki fontolóra is veszi az ajánlatot... 
Hakan Feriték után nyomoz a cégnél: mindenképp szeretne hibát találni, hogy Feritet besározhassa, ám ez egyelőre nem sikerül. Azon is ügyködik, hogy közelebb férkőzzön Denizhez, remélve, hogy a saját oldalukra tudja majd állítani őt. Ha sikerül terve, döntéseiket már nem tudnák megvétózni a Pusula Holdingnál. 
 
Asuman kihallgatja Demet telefonbeszélgetését, amelyben az időpontját egyezteti az abortuszra. Az információ aduász lesz Nazli húgának kezében. 
 
Ferit estére összejövetelt szervez a házába, ugyanis Bulut nála alszik. Alya, Asuman, Nazli, Fatos, Tarik, Engin és Deniz is elmegy a partira. 
 
Deniz meglátja együtt Nazlit és Feritet, illetve a lány kendőjét is megtalálja Ferit hálójában. A látottak annyira feldühítik, hogy balhézni kezd a bárjában. A rendőrségre végül Hakan megy érte. 
Ferit szerelmet vall Nazlinak, de a lány ismét elmenekül előle. Deniz véletlenül meghallja Asuman és Fatos beszélgetését, amiben arról van szó, hogy Nazli már semmit sem akar Ferittől. 
 
Asuman elmegy a klinikára Demethez, és megfenyegeti, hogy mindent elmond Hakannak, ha tovább zsarolja őt a fotókkal. Demet végül enged Asumannak, és azt ígéri, megtartja a titkukat. 

Deniz ismét állást ajánl Nazlinak, aki ezúttal fontolóra is veszi a dolgot. Vajon Nazli képes lesz otthagyni Feritet? 
/A szerelem íze 25-26. rész/