TVfilm sorozat

Amire már régóta vártunk: elcsattan Nazli és Ferit első csókja

2020.06.30. I 06:18
Nazlinak már elege van a hazudozásból, ezért a tárgyalás után úgy dönt, elmegy Ferit úr házába, és elmondja az igazat. Vallomásra végül nem kerül sor, helyette egy alkoholmámoros csók csattan el a szerelmesek között. Na, végre, épp itt volt az ideje! 

Deniz ez idő alatt az ismét bepróbálkozó Alyát igazítja útba. A lány közeledésére egy csókkal reagál, majd kijelenti: már semmit sem érez iránta, Nazlit szereti. Másnap reggel Ferithez veszi az irányt, aki a kerti kanapén aludt el karjaiban Nazlival. Szerencsére a lány Deniz érkezése előtt felébred, de a férfinek még így is gyanús, hogy ott találja őt a házban...

Demetéknél áll a bál, ugyanis kiderül, hogy a kis Bulut kora reggel meglépett otthonról. Hakan kihasználja a helyzetet, és bejelenti a rendőrségen, hogy Ferit és Nazli rabolhatták el a kisfiút. Nazli a kihallgatás során bepánikol, és azt hazudja, otthon töltötte az éjszakát. Ez az első alkalom, hogy Ferit láthatja, Nazli korántsem mindig őszinte!
Bulutot elhunyt szülei házában találják meg Feriték, amint épp a kiságyában alszik. A helyszínre megérkezik Hakan is, akinek tovább mélyül a konfliktusa a családdal. Közben Deniz és Ferit is kezdenek egymásnak feszülni: szinte látványosan versenyeznek Nazli kegyeiért.

Eljön az első igazgatói ülés időpontja is, amin már Hakan és Demet is részt vesz. A három másik tulajdonos, Deniz, Engin és Ferit megvétózzák a javaslatukat, és méltán éreztetik velük, hogy nem kívánatos személyek a cégnél.

Asuman Tarikot noszogatja, hogy vigye el randizni Fatost, aki ezzel párhuzamosan Engintől kap meghívást egy színházi darabra. A férfi terve az, hogy Fatossal, Nazlival és Ferittel együtt nézzék meg az előadást, később pedig Fatossal magukra hagyják a szerelemeseket. Valóban itt az ideje, hogy Feriték tisztázzák, mi is van közöttük, nem igaz? Csakhogy Fatosnak esze ágában sincs igent mondani, még mindig neheztel Enginre egy korábbi beszólása miatt...
/A szerelem íze 21-22. rész/