TVfilm sorozat

Hakan csúnyán csőbe húzza Feritet

2020.06.26. I 20:58
Hakan mindent megtesz, hogy megszerezzék Bulut gyámságát, ezzel pedig a fiú után járó részvényeket a Pusula Holdingnál. Hakan fotókat készíttet Feritről, melyeken nők társaságában látható. Ezeket bizonyítékként átadja a bíróságon, és ezzel el is dől Bulut sorsa. 
Deniz állást ajánl Fatosnak a bárjában felszolgálóként, a lány pedig el is fogadja a munkát. Hakan raktáránál rendőrségi razziát tartanak, de senki nem adja őt fel, így Ferit nem tudja bizonyítani a bíróság előtt Hakan kétes üzleteit. 

Hakan Ferit egyik volt barátnőjét, Busét akarja szövetségesnek, ezért megkéri, hogy készítsen félreérthető fotókat Ferittel. Buse elhívja Feritet vacsorázni, és mindent elmond neki Hakan piszkos tervéről. Nazli amint megtudja, hogy Ferit egy nővel fog vacsorázni, előtört belőle a féltékenység. Fatossal együtt elmennek az étterembe és kémkednek a férfi után. 

Hakanék lefotózzák Feritet, ahogy Busével vacsorázik, korábban pedig Nazlival kapták lencsevégre, ahogy táncolnak. Ezeket a képeket Bulut tárgyalásán használják fel Ferit ellen, sugallva, hogy a férfi több nővel szórakozik egyszerre. 

A bizonyítékok alapján a bíró Demetnek ítéli Bulut gyámságát. 
/A szerelem íze 20. rész/