TVfilm sorozat

Ferit a csillagokat is lehozza az égről Nazli kedvéért

2020.06.26. I 05:45
Nazli és Ferit egy nagyon romantikus estét tölt el együtt. Az üzletember ezután felkér egy híres séfet, hogy adjon különórát a lánynak, aki nagyon szeretett volna találkozni vele. Fatos így Deniz helyett most már Ferittel cukkolja Nazlit: állítja, hogy több van köztük puszta barátságnál. 
Nazli és Ferit a romantikus estéjüket egy tánccal is megkoronázzák. Szemmel látható, hogy a fiatalok odavannak egymásért. 

Fatos éppen arról győzködi Nazlit, hogy ez már biztos több, mint barátság. Amikor megérkezik Alya, ő is Fatos álláspontját erősíti, hiszen neki kimondottan érdeke, hogy Nazli és Deniz ne kerüljön közelebb egymáshoz.

Nazli nagyon szeretett volna elmenni a híres séf, Amani workshopjára, de mindkét alkalomról lemaradt, és emiatt nagyon elkeseredett. Ferit azonban felkéri a séfet, hogy adjon Nazlinak egy privát órát a konyhájában. Nazlival madarat lehetne fogatni, amikor találkozik a séffel, nagyon boldoggá teszi őt főnöke a meglepetéssel.

Engin meglátogatja Fatost, hogy megkérje: mivel sok közös barátjuk van, próbáljanak felnőtt emberként viselkedni, illetve azt is leszögezi, semmi nem lehet már ugyanolyan köztük, mint korábban. 

Asuman újra információkkal látja el Demetet, aki így fel tudja hívni férje figyelmét arra, hogy Ferit kutakodik utána. Hakan ezért nem megy el személyesen a garázsba, ahol a piszkos kis ügyeket intézik…
/A szerelem íze 19. rész/