Időjárás

Szépségkirálynő és topmodell vezeti a LifeTV időjárás-jelentését

2020.06.25. I 11:32
Június 29-től heti váltásban Kocsis Korinna és Nagy Réka vezeti a LifeTV időjárás-jelentését. A lányok az időjárás előrejelzés mellett, abban is segítik a nézőket, mit vegyenek fel az aznapi időhöz igazodva, de felhívják a figyelmet a frontok párkapcsolati hatására is. 
Két szépség, Kocsis Korinna és Nagy Réka fogja vezetni heti váltásban a LifeTV június 29-től induló, naponta több alkalommal jelentkező időjárás-jelentését. A Köpönyeg.hu szakmai támogatásával készülő műsorban a lányok a megszokott meteorológia adatok mellett számos érdekességet is megosztanak majd a nézőkkel. 

Válogatnak a portálra feltöltött izgalmas, időjárással kapcsolatos fotók és videók közül, és olykor olyan összefüggésekre is rávilágítanak, amelyek túlmutatnak a hagyományos időjárás-előrejelzéseken. Ha a barométer úgy áll, felhívják a figyelmet a frontok párkapcsolati hatására, és az sem kizárt, hogy az egyik legfontosabb kérdésben is segítenek a nézőknek: azaz, hogy milyen ruhát vegyenek fel az aznapi időjáráshoz igazodva...

Időjárás-jelentés a LifeTV-n Kocsis Korinnával és Nagy Rékával június 29-től!